Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı Jorge Jesus da İsmail Kartal'ın yolundan gitti ve Mesut Özil ile ilgili kararları devam ettireceğini söyledi. Bunun üzerine Özil'in menajeri Söğüt'ün, Galatasaray ile temas hâlinde olduğu ve yeni başkan adayı Dursun Özbek'in "Neden olmasın?" dediği iddia edildi.Piyasa değeri 50 milyon eurodan 1,8 milyon euroya kadar düşen 33 yaşındaki Mesut Özil, Galatasaray'a transfer olması hâlinde katkı sağlar mı sizce?
Mesut Özil Galatasaray'a gelebilir! Bu transfer gerçekleşirse, GS'ye katkı sağlar mı sizce?
Neden olsun? Genç potansiyelli oyuncular almak varken neden bitik adamları transfer etmek gibi düşüncelere giriyorlar anlam veremiyorum. Fenerbahçe ' ye ne katkı sağlamış gelip Galatasaray ' a sağlayacak?
Peki bundan Mesut un haberi var mı :) iyi bir Gs li olarak gelmesini istemem. Iyi bir futbolcuydu ama artık değil. Artık takıma yük olacak bir oyuncu. Kaldı ki onunda Gs ye geleceğini hiç sanmıyorum.
Ya üstüne benzin döker yakar kendini yine o formayı giymez. Adama ABD majör ligden yıllık dünya para veriyorlar gitmede Türkiye Süper ligi 13. Su Gs ye mi gidecek
Bunu bende biliyorum ama günümüz futbolunda her an her şey olabilir demekten de kendimi alamıyorum ki o transfer bu transfer olmaz diye düşünüyorum herşeye rağmen