Evet arkadaşlar hikmet karaman ile yollarını ayıran kayserispor hatayspor'un eski hocası ömer erdoğan ile sözleşme imzaladı! Sizce ömer erdoğan kayserispor'da başarılı olabilir mi?
Kayserispor'da Ömer Erdoğan dönemi resmen başladı! Ne düşünüyorsunuz?
Hatayspor döneminde kramponla rakip futbolcunun yüzüne tekme atan bir kaleciye sahip kulüptü teknik direktörlük yapmıştı. Kayserispor'da başarılı olur mu bilemem. İyi bir kadro ile olabilir. Tıpkı Galatasaray'a prensipte anlaşırlarsa Okan buruk hocanın teknik direktör olarak olması gibi
O olayı hatırlamıyorum ama ömer erdoğan gerçekten hatayspor'da iyi işler yaptı, bence kayserispor'a iyi bir hava katar... Yanlız başarılı olan hikmet karaman'ı da taraftar istemediği için gönderdi kayserispor yönetimi.
Yönetim taraftar baskısıyla gönderdi. Halbuki türkiye kupasında sırasıyla fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor'u eleyerek kupada finale kadar geldiler...
Sadece futbolu değil, tüm sporları takip ediyorum. Hatta uzun süreliğine ara verdiğim için spikerlik bilgilerimi popüler bir spor spikeri ile yazeliyorum :)
Saçınızın mavi olduğunu farketmemiştim! 😅 Peki neden yeşil saç? Güzel bir stiliniz var zaten, bence gereksiz ama galiba değişiklik yapmayı seven bir yapıdasın 😃
Rica ederim ne demek, sizden iyisini mi bulacaklar 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ömer Erdoğan Hatayspor da, Hikmet Karaman ise Kayserispor da başarılıydı. Bence hata etmişler ama bekleyip göreceğiz. Ligin 2. yarısında tekrar eski kulüplerine dönmüş olarak görebiliriz, burası Türkiye :)
Tabi o da var! Ama kayserispor taraftarını da anlamak mümkün değil çünkü hikmet hoca olmasaydı büyük ihtimalle bu takım küme düşerdi ama hocanın değerini bilemediler!