Yüzmeyi öğrenmek için neler yaptın kimlerden yardim aldın? 

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
14 Yaşımda, havuza terliğim düşmüştü almak için girmiştim kenara tutunarak. Sonra terlik uzaklaşınca ileriye atılmak zorunda kaldım ama yüzme bilmediğim hatırladım o an. Sonra boğulmaya başladım ve boğulurken yüzmeyi öğrendim.
Cevap
19Cevap
Valla köyümüzde tertemiz bir dere vardı çocukluğumuzds o dereden hiç çıkmazdık, gire çıka kendiliğimizden öğrendik
Sanki doğuştan yüzme biliyor gibiyim. O kadar küçük yaşta ailem öğretmiş ki bana..
Yüzmeye çabaladığımı hiç hatırlamıyorum.
Kimseden yardım almadım. Gittim atladım ya ölürüm ya da yüzlerin diye
İlk okul zamanında kıyıda yüze yüze öğrendim. Ayağımın değdiği yerde ayağım yere değmeden yüzdüğümde yüzebildiğimi gördüm. Sonrası korkumu yenmekle devam etti. Ardından balıklama atlamaya çalıştım. Ve devamı geldi.
Bana yüzmeyi çocukken eniştem öğretmişti sağolsun kısa sürede öğrenmiştim
Yüzmeyi tamamiyle öğrediğim zaman 11 yaşındaydım hava yağmurluydu ve deniz aşırı dalgalıydı. O gün yanımda yüeye yardımcı uzun makarnalardan vardı onunla beraber doğru düzgün yüzmeyi öğrenmiştim.
Cok küçükken öğrendim ben valla denize ata ata öğrettiler🤣🤣
Denize havuza gire gire öğrendim bazen heycan yaptığımda kendimi suya bıraktım salıverdim çok huzurlu en sevdiğim spordur kendileri 💦⛱️
5 yaşındaydım. Çocuklar iskeleden atlıyor, çok eğleniyorlardı, ben de atladım. Biraz su yuttum falan ama yüzüyordum.
5-6 yaşlarından beri denizle haşır neşirim. bu yüzden küçük yaşta öğrendim özel bir çabam olmadı hiç
Yüzme kursuna gitmiştim bir dönem, oradan öğrendim. Aşırı iyi olmasa da yetiyor bana.🏊♀️
Zaman olarak bir şey diyemem geniş bir zaman vardı kendim çabaladım sonra kursa gittim falan
Kendi kendime öğrenmiştim deniz de sürekli deneyerek
yazlığımız vardı..
doğal olarak 4-5 yaşında yüzüyordum..
Çocuk yaşta öğrendim <3
5-6 yaşlarımda avşada babam öğretti üzerinden 26 yıl geçti hala yuttuğum suların tadı ağzımda 😅
Çabuk öğrendim 7 yaşından beri biliyorum
10. kendi kendime boğula boğula öğrendim
Hatırlamıyorum. Çocukken öğrenmişim.
Kendi başıma denizde öğrendim
Hayatımda hiç yüzmedim yüzmeyi bilmiyorum daha
Hatırlamıyorum ama şu anda Prof bir yüzücüyüm
Yüzenleri izleyerek kendi kendime öğrendim.
Öğrenemedim hala 🙈🙈
çocukken öğrendim 😀
Bilmiyorum ki :(
Havuzda, O günde…
Hala öğrenemedim ya
Çocukken boğularak akfkak
Hala öğrenmedim 🤦
Az vakitte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?