Birçok kişiye göre erken öğrendim. Tam yaşımı hatırlamıyorum ama küçüktüm. Yine de hâlâ iyi yüzemiyorum. Bir de epey zor olmuştu kendimi suya bırakmam.
7 yaşımda öğrendim. Babam bir spor kulübüne ortaktı. Havuzu da vardı bu tesisin.10 yıl boyunca her yaz havuza gittim. Sonra hastane yapılacak diye yıktılar orayı. Yüzmeyi aslında oyundan öğrendim denebilir. Gta san andreastaki karakter yüzerken onun yaptığı hareketleri taklit ettim ve su üstünde durabildiğimi farkettim. Daha sonra stil yüzmek için kursa yazıldım. Balık gibi yüzebiliyorum 😂
Yüzmeyi bilmediğim bir zamanlar boğulma tehlikesi yaşamıştım bundan dolayı Deniz fobim başlamıştı. Şimdi ise Denize veya Havuza giremiyorum yüzmeyi öğrenemedim ve öğrenemiyorum.
Kreşte öğrendim. Nerdeyse bebekliğimden beri sporun içindeydim gittiğim okul sebebiyle. Hatta her sene gösteri düzenlerlerdi. 4 yaşındayken falan havuzu enlemesine tek nefeste yüzdüm diye madalya vermişlerdi qödnfmfmfm.
Erken yaşta boğulma atlattıgım için bildiğimi sanmıyorum bilmediğim suya girmem suyun boyumu geçmesine izin vermem ayrı bir korkusu var ne yapacağımı bilmiyorum 😁
Yanlış hatırlamıyorsam 6 7 yaşımda öğrendim her haftasonu babam denize götürürdü. Ona göre diz boyu olan yerde bir kaşık suda bogulucaktim. Bakmış böyle olmuyor o da ogretiverdi.
Yanlışlıkla öğrendim 😀 burnumu kapatıp suya basımı sokmak ıstedım bı baktım ayaklarım havaya kalkıyor suyun üstünde yatabılınce bı özguven geldi ondan sonrası çözüldü zaten 😀😀
7 8 falan. Herkes 6 yaşında öğrenirken korkuyordum o aralar ama geç de olsa öğrendim buna şükür. Belçika'da doğup büyümenin faydaları, okul küçücük yaşta zorluyor öğrenmeyi :)