Ürünler hakkında bir kaç sorum olacak rahatsız olmayacaksanız mesaj attım. Kendi sitesinde indirimli ürünleri varmış şu an. Trendyol gibi sitelerde 100 lira falan fark ediyor
Ter önleyici dry fit tarzı giyim al tayt vs bide spor ayakkabı al hava alan içi orjinal bez veya deri olmasın destek toz gıda sor kreatin gibi ya da vücut için ne gerekiyorsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Spor eldiveni
Havlu
Koşu ayakkabısı
Koşu ayakkabısı marka önerin var mı
Jump aldm ben gayet iyi
Ürünler hakkında bir kaç sorum olacak rahatsız olmayacaksanız mesaj attım. Kendi sitesinde indirimli ürünleri varmış şu an. Trendyol gibi sitelerde 100 lira falan fark ediyor
Ter önleyici dry fit tarzı giyim al tayt vs bide spor ayakkabı al hava alan içi orjinal bez veya deri olmasın destek toz gıda sor kreatin gibi ya da vücut için ne gerekiyorsa
Bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olur musun
Dostum buraya metin çıkar dediklerimden sen decathlonda her dediğimi bulabilirsin
Bütçeni bilmiyorum ama bulamazsan yardımcı olurum
Bütçeden ziyade sıfırım bu konuda ayakkabı için öneri marka model varmıdır
Under armour hovr sonic
Ben under armour dan alıyorum ekipmanlarımı. Eldiven, temiz havlu bulundur yanında, bi de küçük bi su.
Bin liraya ayakkabı pahalı be reis
Baya oldu en son alalı, indirim falan kovala. Ayakkabı o kadar önemli değil eğer kardiyo yapmayacaksan
Ama iyi bi ayakkabı almazsan bacak çalışırken ayakkabını çıkarıp ona göre topuk altını desteklemen gerekir doğru postür için. Squat falan yaparlen
Çok güzel bir yer biliyorum da adını unuttum.
Bu kadar da yormasaydın kendini
Bulunca yazarım diye attım görüşü de neyse
Tabi efendim