Selam KS ahalisi😊🌺 Egzersiz ve spor yapmak bazen insanlara aşırı sıkıcı gelebilir. Siz kendinizi bu sıkıcılıktan uzaklaştırmak için bir yöntem kullanıyor musunuz?
Egzersizi ve sporu eğlenceli kılmak için herhangi bir yönteminiz var mı?
egzersiz ve sporu seven bir kişi için spor yapmak sıkıcı olmaz bu kişi bir motivasyona veya bir yönteme de ihtiyaç duymaz çünkü spor yapmayı seviyor insanlar sevdiği şeyleri yaparken mutlu olurlar
eğer kişi sporu sevmiyorsa sporu seven ve onu dürten bir arkadaşı olursa belki o kişi içinde spor eğlenceli bir hal alabilir ama emin değilim
Sıkıcı hissettiğim hiç bir şeyi yapmam zaten faydası olmaz. İçten istemeliyim sevmeliyim zamanım yokken bile zaman yaratmaya çalışmalıyım. Bunu zevkli hale getirmek için önce içten istemek gerek. Bu sporu yaparsam daha dinç ve genç hissedeceğime inandırıyorum kendimi daha mutlu hşssedeceğimi bana iyi hissettireceğini düşünürüm. Bir müzik açarım biraz keyifli düşüncelere dalarım. Planladığım bir işi uygulamanın hazzı bambaşkadır benim için.
Mutluluk huzur duygulara çeviricen dümeni Daha temiz hava oksijende düşün bunları Çok sağlıklı bir şekilde ayakta kalmak zorundasın Zengin olmamak acı Hayatının büyük bir bölümüne çalışarak geçirmek daha acı Parasızlık ateşlı acı Bira gol ama şarap enerji güç