Bir öneriniz var mı arkadaşlar? :)

Düzelene kadar bu şekilde devam etmek zorundasın hocam... Gerçekten sıkıcı bir durum ama yapacak bir şey yok. 6 7 ay gibi bir süre uzak kaldım işlerimden dolayı fakat yine buluştuk :)
Evde istikrarlı çalılmıyorsun bence. Hiç seni spor yapıyorum, derken bulmadım😅 oysa ben "ne yapıyorsun?" Sorısuna her gün mutlaka "spor" cevabını vermişimdir🥳 1 hafta yapmadığım olmuştur. Yapmadığımda ben de rahatsız oluyorum.
Bak seeeen 😅
Baktım beeenn😏
Naber 😅
Spordayım haha🤪
Piki :D
🙃
Geçen yıl trafik kazası geçirdim 3-5 ay falan yattım sayılır. Sonra tembellik oldu iyice 20 kg kadar aldım.
10 yıldır spordan ilk defa öyle uzak kaldım sanırım. Onun haricinde birkaç aylık aralar mutlaka oluyor herkeste
Psikolojik savaşı kaybetme abim :D iyileştiğin zaman devam edersin illaki
Psikolojik savaş benim işim :)
İşte abim :D
Cevap
16Cevap
3 gun filan 2 gün spor yapmasam kendimi eksik hissediyorm
1-2 hafta
Kilo almak için ara verdim kardeşim. Bir türlü alamıyorum. 😀 Kondisyonu bırakmıyorum o ayrı mesele tabi.
Sağlıklı beslen de, yağlanma :)
Gram yağ yok kardeşim. ☺️ Vücut yağa karşı benim.😀
Bende de öyle valla :D
Hayat bize güzel o zaman. 🥳
Aynen öyleeee :)
Akşamın güzel olsun kardeşim. ☺️
Sağolasın seninde :)
Teşekkürler...
Ağır çalıştığın için sakatlanmışsın zaten niye bu kadar zorluyorsun ki iyileşene kadar ara ver sonra yeniden başlarsın sağlığın daha önemli
Hayır kaza geçirdim. Çalışmaktan sakatlanmadım 🙄
1 hafta bile dayanamam. :D Çok alıştım, zor bırakmak. En kötü evde yaparım ama yine bırakmam..
Yaptığım halde yetersiz geldiği için darlanıyorum. Sakın bırakma.
Günlük yürüyüş ve koşum 20 km altına düşmezken şu an 10 km yi zor yapıyorum. Çok kilo aldım
Koş koooş 😅
Hayırdır kanka sakatlık mı var?
Geçmiş olsun kanka ya :/ motora binip kaza geçirmeyen yok. Ben bile kaza yaptım motorla.
Dayı ben de sinava girip sonra calisicam o yuzden saliyom sporu ama bence bazen ara vermek çok iyi oluyor bi sure ara ver psikolojik açıdan kabullen bunu zaten vücut kitlen varsa toparlarsin tekrardan kas hafizana bagli.
Kas hafızam çok iyi zaten. Yağlanma problemim de yok.
3 gün falan yapmayınca vücudum hemen yaglaniyor kilo alıyorum. Çok yediğim için.
Spor beni düzenliyor. :D
Valla işim olursa akşama yetiştirebilirsem zamanım olursa yapabilirim zamanım geç olursa yapamam 😄🤷♂️
Yürüyüş ve koşu yapabilirsin şimdilik. İyi olduğunda ağırlığını çalışırsın.
Spor yapmak için koltuktan kalkmam lazım. Koltuğa tekrar sıpabileceğimi düşünmüyorum
En fazla 1 ay hatta şu an 3 hafta oluyor yapamıyorum, bir motivasyon cümlesi alırım 🙏✨
Yıllarca ara vermiş bulunuyorum 😂
Ömür boyu dayanırım :)
1 hafta zor dayanabilirim ya
20 30 yıl dayanabilirim ya
Yıllardır yapmıyorum
6 ay yapmadım
Ben hiç yapmıyorum.
Yıllarca
1 hafta
3 ay
Çok uzun bir süre değil mi hocam?
2 sene bitiyor