Ön elemede Trabzonspor'la oynadıkları maçlarda da turnuvayı kazanabileceğini demiştim, tahminimce ya Leicester ya Roma o da olmazsa Marsilya kazanılabilir diye düşündüm.
Guardiola gibi %100 şampiyon olacak takımda değil de, böyle takımlarla şampiyon olan Morinho her zaman farklıydı benim gözümde. Yine yapacağını yaptı ve maçı kazandırdı. <3 :)
Evet şampiyon oldu ama üçüncü kupada... Feyenord'u da fazla büyütmemek lazım. Eğer kulüplerimiz biraz doğru yönetilse bu kupada final oynamak veya kazanmak hayal değil ancak konferans ligi uefa avrupa liginin en az iki üç gömlek altında.
Bizim klüplerimiz altınordu modelini kullanmalı Artık sadece yerli genç oyuncular oynatmalı 23 kişilik kadronun min 15 oyuncu su altyapı dan olmalı kadroda iki forvet olmalı 2 forvet sakat olduğunda altyapı daki forvet oynamalı Gençlere şans verilmeli Senede min 14 hazırlık maçı yapılmalı bu maçların çoğunda gençler oynamalı Ben olsam ufuk kahraman teknik direktör Hüseyin Eroğlu futbol direktörü Namet ateş akademi direktörü Hande özel idari direktör Yeni bir scouting ekibi kurar gsda Remzi kahraman Selçuk Erdoğan Yıldıray Baştürk ten oluşan bir ekip olurdu. Altyapı yi baştan başa değiştir En önemli si bence TFF başkanı Seyyid Mehmet Özkan olursa eminimki türk futbolu level atlar
Milli takım teknik direktörü olarak da Tuğberk tanrıvermis e şans verirdim U 21 millin in başına ufuk Talay U 20 millinin başına ismail atalan U19 millinin başına Sami Uğurlu U18 millinin başına Mustafa er U17 millinin başına hakan keleş U16 millinin başına engin Fırat U15 millinin başına... Daha devam ederdi İsimler Türk futbolunda yenilenme şart Ve u23 süper ligi kurulmalı GS, FB, bjk, ts, başakşehir, Bursaspor ün b takım adı altında alt profosyonel liglerde mücadele edecek akademi takımları kurulmalı Her sene her Süper Lig ekibinin min altyapı ya ve tesis kesmeye 20 milyon TL yatırım yapma şartları koyulmalı