Evet arkadaşlar 38 yıllık hasret bitti ve Trabzonspor dün akşam akyazı'da şampiyonluğu bir kez daha kutladı! Özellikle demet akalın'ın Trabzonspor ile özdeşleşmiş şarkısı kulüp ile beraber dünya'da izlenme rekoru kıran videosuyla şampiyonluğu dün akşam bir kez daha doyasıya kutladı! Bende buradan trabzonspor'u bir kez daha tebrik ediyor ve şampiyonluklarını kutluyorum ve türkiye'yi geçtim dünya tarihinde böyle bir şampiyonluk kutlaması görmediğimi söylemek istiyorum...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Enerjik birtakım
Pavyon kutlaması gibi
Bence yaratıcı ve orjinal
Bunca yıl sonra gelen şampiyonluk tebrikler
Kutlamada efasane olmuş...
Anca bu kadarı keserdi bizi.
Dünya gördü nasıl şampiyonluk kutlanır 🥰🥰🥰🥰
Tebrikler... Ben hayatımda böyle şampiyonluk kutlaması görmedim! 😃
Teşekkür ederiz 💙♥️💙♥️💙♥️💙♥️
Size her yer Trabzon söyleyecek laf bulamıyorum 😁
😄
Aynen öyle. Bu slogan bizde tescilli 🥰🥰
Dünya daha önce tekne kutlamasını Beşiktaşla görmüştü ama taklit ettiler
Ben tekne kutlamasını kastetmemiştim trabzon ve yeni kapı'da ki kutlamaları söylemiştim...
Biz de Şampiyon olunca Trabzonda kutlama yapalım
Baktım bu demet akalın'ın şarkısı 4 yıl önce çıkmış ve ben ilk defa dinledim, hiç bir kulüp bunu şampiyonluk kutlamasına uyarlamaya akıl edememişken adamlar trabzon'da ve yenikapı'da öyle güzel bir kutlama yaptı ki dünya trabzonspor'un bu şampiyonluk kutlamasını 1milyar'dan fazla kez tıkladı... Tabiki burada demet akalın güzel prim yaptı! :D
yav he he en güzeli Beşiktaşın Denizden donanmayla geçen kaç kutlama var? https://www.youtube.com/watch?v=F78aqtE7snc
Tabiki beşiktaş'ın deniz donanmasıda efsane kutlamalardan biriydi! 😃
Dikkat ediyorum da bu ülkede en kötü şampiyonluk kutlaması yapanlar fenerbahçe ile galatasaray'mış 😂
Fenere nasıl kaydıysak karanlıkta sizede sıra gelecek görürsün şampiyonluk nasıl kutlanırmış
@Sarhosmuolsak0008gs Ben bu ülkede özellikle son 20 senede 5 tane fenerbahçe 8 veya 9 tanede galatasaray şampiyonluğu gördüm, belki o denizlide ki galatasaray şampiyonluğu o da son anda olduğu için sansasyonel oldu ama bu trabzonspor'un yaptığı kutlama gibi hiç bir şampiyonluk görmedim! Adamlar resmen sosyal medya'da izlenme rekorları kırdı demet akalın'ın şarkısıda baya prim yaptı 4 yıllık olmasına rağmen ve tekrar ediyorum ne fenerbahçe ne de galatasaray'ın böyle bir kutlamasını hiç görmedim! 😂
38 yıl sizde şampiyon olun daha iyi kutlama yaparsınız
sen hangi takımlısın reis?
Galatasaray
@Sarhosmuolsak0008gs sana demedim reykarta dedim seninkinde belli zaten
Nebilim ya
@UDixon2 Ben kulüp takımı tutmuyorum sadece milli takım...
Sen Trabzonlusun ben anladım senii
Ne trabzonlusu, doğuma büyüme istanbulluyum 😂
Adamların sadece kutlaması çok güzeldi dedim diye trabzonlu diyorsun, geçen senede bana sitede beşiktaşlı olduğumu söyleyenler vardı! 😂 Halbuki ben yiğidi öldürüp hakkını ver mantığında olduğum için bana hemen taraftar yakıştırmaları yapıldı... Beşiktaş geçen sene bu senede trabzonspor hakkıyla şampiyon oldu, ama sitede fenerbahçe ve galatasaray lobisi olduğu için hemen çamur at izi kalsın mantığıyla banada saldırılar oldu.
Ne denilir ki? Trabzonspor'a tekrardan tebrikler.
Kulübü sevmiyorum ama güzel kutlama yapmışlar
Lambaların üzerindekilere elektrik çarpıcak kızarmış hamsi olucaklar
Kıskanma 😅