7-8 aydır düzenli spor yapıyorum hep squata ağırlık veriyorum. Kalçam olması gereken görünüme ulaştı mı bilmiyorum. Devam etmeli miyim sizce?

Hocam merhabalar öncelikle bende koçluk yapıyorum spor bir hedef olmamalı hiç bitmeyen bir yol olmalıdır o yolda hedefleriniz olmalı şu an resimde gayet iyi görünüyorsunuz lakin daha iyi olmak varken neden olmasın ki sadece squat yapmayın ama
Bride eksersizlerini de yapın birde biraz hacim almanız gerekiyor sanırım boy ve kilo oraniz kaç biraz zayıf gibi göründüğünüz bana birde chest eksersizleri de yapın
Ama bence kol çalışmayın fazla kızlara biceps ve tripces yakışmadığını düşünüyorum.
Devam etmelisin çünkü biraz daha dolgunlaşması gerekiyor. Bu pozisyonda bile biraz dolgunluğa ihtiyacı varmış gibi görünüyor. Hip thrust hareketini de ekle antrenmanlarına.
Bel esnekliği ve akrep hareketleri de çok önemli. Sadece squat ile popo güzelletirmekten başka sadece kalçaları hareketlendirirsin :)
Tatlım sporla uğraşıyorsan gerçi her türlü güzelleşirsin bunu unutma. Sen eğer spor yapmaya devam ediyorsan. Vücudun her gün güzelleşir. Herkes de seni internetten kıskanır. :)
Cevap
55Cevap
Bence güzel görünüyor ince bel olman iyi ama yine de squatla birlikte plank gibi egzersizler tercih edebilirsin
Eklediğin fotonun sana ait olmadığını düşünüyorum. Kalçanı görmeden nasıl yorum yapabileceğiz? Ekle gör yorumları övgüleri destanları 😂🤣
şu an gayet iyi durumda ama tabi ki daha dolgun hatlara sahip olmak istiyorsan biraz daha devam edebilirsin.. Keyifli günler..
Olmamış kıçın yeteri kadar iyi görünmüyo bence malzeme olarak kullanılmaktan hala çok uzak o yüzden devam et ve fotoğraf paylaşmaya da devam et.
Resimdeki gibi poponu sıkılaştır squat bacak şişiriyor.
sana
deadlift ile glute bridge lazım.
Daha olmamışsın.
Etme abla bu göd seni de yakar beni de yakar yeter bu kadar :d
Sürekli aynı program verimi azaltır ayrıca formun cok iyi
belin aşırı ince üst bedenin aşırı ince popon daha büyük görünüyor daha fazla squat yapma yeter
İyi yoldasın bence devam. Fizik ince çok emek gerektiriyor.
Fayda oluyo mu kalçada gerçekten bişey kullanıyor musun
Bence çok iyi bir başarı elde etmişsin şu an devam edip etmemek sana bağlı ama iyi görünüyor
Lütfen daha fazla yapma gereksiz büyük hale geliyor hem çok dikkat gerekiyor hem de spor bırakıldığı zaman yağa dönüşüp pörsüyor
Çok güzel olmuşlar bence. Bir şey söylemeden geçemeyeceğim yani bence bu kadar yeter.
Bırakırsan bozulur zaten spor sürekli yapılması gereken bir şey
Cok az daha dolgunlasmasi lazim, bi de ayaktayken topuklu giyinmeden nasil durdugu onemli
Tahlil sonucunu görmeden serum isteyen hasta gibisin bilemeyiz ki bunu 😅
Resmî simdi gördüm sorry 😂
Bel ölçüne bakılırsa bence ideal bozulmasın diye ara ara yapman gerekir tabi
Devam et.
Sporu Bırakırsan eski haline döner
Yeter gayet iyi beline bakmıyor herhalde kimse
fizigin harika gorunuyor ya 🙂
Bu senmisin gerçekten
Gauet guzel gorunuyor devam bence
Çok zayıf bence popo nerdeyse hiç yok
Kalçan şekilli ama birkaç ay daha devam etmelisin
Bence bu ideal fazla yapma
devam etmelisin daha değil
Kendine bir rol model seç ona göre değerlendir.
Ulaşmış siz begenmiyor musnuz
Harika duruyor
Squat şart
Biraz daha yolu var mantıklı.
Bu kalça olmuş, daha oynama bırak :D :D
bu kalça sizinse evet istenilen görünüme ulaşmış
Bu ne ya bel incecik bacaklar tuhaf
Güzel kadın fiziği böyle görünür
Harika bence ya daha ne istiyorsun ki
foto sizinse devam etmeyin
İyiymişsin devam et tabi ne kaybedersin.
sıkılık iyi ama hacim artmalı
devam et ama squata da bağlı kalma
Bence ulaşmış harika bişe al beni der gibi
kalçalar mükemmel olmuş
Et devam
Görsel müthiş
Spor devam et bırakma
Devam et ne kaybedeceksin ki
Et bir şey olmaz
Edebilirsin
Spora devam et
İyi gibi