Fenerbahçe başkanı Ali Koç şu an canlı yayında Ts'nin federasyondan nasıl destekler aldığını, hükümetin nasıl açık destek verdiğini net örnek ve belgelerle açıklarken aklıma bu konu geldi. Sizce bu yıl Ts'nin şampiyonluğu iptal edilebilir mi?
Genel seçimlerde hükümet değişirse, TS'nin bu seneki şampiyonluğu hakkında soruşturma açılır mı?
Taşı gediğine koyuşunu uzunca tv ekranın da izledim. Lakin çok iyi bildiğim bir şey var ki, bu ülkede yapanın yanına kâr kalmasının, yapanın siyasi gücü ile orantılı bir şey olduğu dur. Milletin annesi ile hemhal olma hayali kuran bir bilinen mütahit, hayrına restorasyon yapacağım yalanı ile, İstanbulun ciğerlerini söküp kendisine villalar yaptı. 10 kişi bile o asırlık miras olan ağaçları dert etmedi. Hükğmetten ittirilmiş yukarıda ki dağmat, bir bir boğazda üç kuruşa yalı topluyor diyolla, gözümle görmedim ama gerçek ise, İdda ediyorum en zıt iktidar gelse bile, hiç bir işlem yapmaz. Çünkü "sen beni görme, bende seni görmeyeyim" tavrı, siyasette en çok gördüğüm şey.
maalesef gerçek. Hatırlarsan, ne yolsuzluk davaları mecliste görüşülüp, "sonuna kadar gidecoğuk" denilerek kapatıldı. Mesut Yılmaz örneği ortada. Siyasi bir gücü bile kalmamıştı ama aklandı.
Evet iyi hatırlıyorum. Tansu ile mesut guyaa birbirlerini yüce divanda yargilatacaklardi. Defalarca birbirlerini tehdit edip kukrediler tv ekranlarından. Sonrası malum. İkisi de birbirini akladı hepsi omoyla yıkanmış gibi püür-ü pak oldular. Böyle topluma, böyle siyasetçiler.
Göz göre göre şampiyon yapıldı kulüp tarih boyunca böyle şaibeli şampiyonluk görülmedi. 4 bakan şampiyonluğu kutladı Trabzon'da, mhk TFF hakemler değişti böyle bir sezon nasıl temiz olabilir... Ali Koç iyi konuştu dün
Tüm Türkiye iktidarın kol değneğinin nasıl da ts yi şampiyon yapmak için oyunlar oynadığını biliyor. Bu yüzden de o bölgeden nefret ediyoruz. Bizim takdir etmeme nedenimiz belli.
Sorumun cevabını da alabilir. miyim? Zaten bircok kulüp ts yi tebrik etmemiş. Bu atmosferde nasıl ki fetoye karşı dik durabilen tek cemiyet FB olduğu gibi bugün de aynısını yapıyor, yapılan hataları suratlarına çarpıyoruz.
Türkiye'de yapılan her şey kişinin ya da kurumların yanına kar kalır. Geçen bir gs li sporcu da çıktı dedi ya FB şampiyon olmasın diye BJK yi yenmedik diye. Bunun gibi ne itiraflar var, o yüzden hukuksuz ülke diyoruz.
Kenan Evren bile tek bir gün bile hapis yatmadan öldü gitti. Ama hiç belli olmaz bakarsın ülkede olumlu anlamda birgün hızlı değişimler ust uste geliverir.
Eğer hakkimizla alınan şampiyonluğa leke gelirse kadıköyü ofun ilçesi yapmayanı şey yapsınlar kimsenin gücü yetmez ali koç daha 1 ay önce trabzonspora övgü yapıyordu şimdi başarısızlığını bununla örtmeye çalışıyor ülkede savaş çıkar trabzon hakkını kimse durduramaz çok kan dökülür
Bu agiz fetö agzi. Fetö kumpasini mahkemeler de ortaya çıkardı. Sen ise bunu mu savunuyorsun? Ayrica o sezon oynadığınız rezil futbolla mi sampiyonlugu hak ettiniz? Kupa Kadikoyde buyur gel al o vakit.
Yaw kes boş herif ya siz kendi basarisizliginizi başkalarına çamur atarak mi örtüyorsunuz vizyonsuz ali koç her sene aynı geçen beşiktaş bu sene trabzon mu dönün de ilk kendi kirli gecmisinize bakin 96 da başkanınız masa başında kazandık diyor hala siz neyin kafasindasiniz
Sen kes ul*an.. Biz Fenerbahceliyiz. Sizin gibi fetoye dmalmadik. Dimdik duran Türkiye deki tek camiadir Fenerbahçe. Fenerin adini anarken 2 defa düşün.
Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsalar dahi ki buna ihmal ve ihtimal yok yine de zor seçim kazanırlar. Bak Ethem Sancaktan sonra Mustafa Cengiz de ben bu halka kufretmedim diyerek olacaklari anlamış ki geri vitese takmış. Yıllardır gelmeyen akli şimdi gelmis..
Öyle bir hal aldık ki her şey birbirine girdi. Din, siyaset, futbol gerçekten her şey çirkinleşti. En son Fenerbahçenin başına gelmişti. Mahkemeler suçsuz olduğunu belirtti. Şu dönemde her şey olabilir valla.
Trabzonspor şampiyonluğu hakkıyla aldı. Eğer şaibe varsa bunu mahkemeye taşımak diğer takımların görevi. Bu tip söylemler Türk futboluna zarar vermekten ileriye gitmez.
Aynen tarafsız diyorum. Taraflı ise karşı tarafın bir üst mahkemeye taşımak hakkı varken neden taşımıyor? Madem taraf olunabiliyor neden milletvekilleri kesin çizgileri olan yasalar yapılsın diye teklif vermiyor? Bu tarafsızlığı herkesin kabul etmesi demek.
Bu sebeple bende partilerin kendilerini düzeltmesi için oy verenlerin sabit kararlarda kalmaması gerektiğini savunuyorum. Partici değilim ve üye olmama rağmen hatasını gördüğüm zaman üyesi olduğum partiye oy vermemiş biriyim.
Sanmıyorum. Doğruya doğru adamlar hakkıyla kazandı. Erdoğan da Fenerli mesela. Gerçekçi olmak gerekirse takımı şampiyon yapmak istese Fener hegemonyası olurdu bu ülkede.
Erdogan Feneri tutuyor olabilir ama Fenerbahce Erdogani tutmuyor. O da bunu çok iyi bildigi için her zaman Fenere yarar degil zarar verdi veya verilmesine göz yumdu.
Evet bu açıdan da Fener başarısız olabiliyor görüşü mantıklı olabilir ama genelde Galatasaray kazanıyor zaten hakemlerle tartışılır olduğu halde. Bu sene Trabzon kazandı hakemlik mevzu olmadı aslında. Ligimiz kötü aslında ama Trabzon haketti başkanları doğru hamleler yapıyor eski başkanlar gibi değil. Bir kaç sene önce de Başakşehir kazanmıştı bu çok tartışıldı mesela. Hakeden kazansın da kimin kazandığı önemli değil
Rize-Trabzon ve Rize-Fener maçları her şeyi anlamak için yeterli aslında. Tarafsız gözle bakalım. Ali KOÇ 1 ay önce TS hak etti ve şampiyon olacak derken, 1 ay sonra neden ağlıyor... Başarısızlığını gizlemek için. İsmail KARTAL en başta gelseydi, belki de Fener şampiyondu çoktan.