Güncellemeler
+1 yıl
çakma çin malı milliyetçi gizli kullanıcı 😅O parti benim için cok daha öncesinde çözüm sürecinde pkklılarin otobüs üstünde karşılandığı zamanda bitmişti oy vermem yani o sebeple sen git özerkli vereceğiz ypg terör örgütü değildir diyene aponun heykelini dikeceğiz diyen selahattin terörle arasna mesafe koymuş saygın bir siyasetçi diyene oy ver..
Güncellemeler
+1 yıl
Çakma milliyetçi nasıl kaçtı ama buna sorsan ypg terör örgütüde değildir selo da cok saygın siyasetçidir hadi git onlara oy ver ben ittifaklara oy vermeyecem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle bir şey yok algı operasyonu yapmayın, ayrıca senin tsk dediğin yapıyı bu iktidar bitirdi subaylar toplantılarda boş çay bardağı topluyorlar.
https://m.youtube.com/watch?v=zyLG9pmFFmUKardeşim bunu ben dinlendirmiyorum ki siyaset programlarında chpli vekillere soruyolar hayır hdp terör sempatizanı partidir bakanlık verilemez diye tavır ortaya koyduklarını gördünmü yuvarlak cevaplar veriyolar hem milliyetçi kesime hem hdp secmenine göz kırpıyorlar olacak da demiyor asla olamazda demiyor seloya bakarsan ama bizim oylarımızla seciliyon diyor öyle hdpye şu verilemez bu verilemez diye konuşamazsın diyor merale ayrıca ben akpli değilim subaya çay toplatılmasını savunacağım benim icin akp chp çoğu meselede aynı kafa yapısında İstanbul seçiminde gayet açık gördük bunu biri hdp ile ittifak yaptı diğeri osman öcalanı trtye çıkardı ikisi içinde seçim kazanmada her yol mübah..
Hdp nin öyle bir talebi de yok zaten ortalığı bulandırmayın, algı operasyonu yapmayın
Sınır kapısından terörist konvoyu ülkeye girerken ses etmeyip eşlik edenlerin buna ses edeceğini sanmıyorum.
Yani kim kazanırsa kazansın millet olarak sıçarito sanchez diyosun
Evet.
Ben her türlüsüne karşıyım aşağıdaki çakma milliyetçi selocu gibi işime gelmeyene ses çıkarmayıp işime gelene laf etmiyorum o süreci de desteklememiştim zaten..
Bu hoca efendi ne istedinde vermedik diyenler 2015'de HDP'ye iki bakanlık vermemişlermiydi, benmi yanlış hatırlıyorum?
Bakanlık olayını hatırlamıyorum o kadar çok sey oldu ki o da olduysa sasirmam yani ama benim bu soruyu sormam akp icraatleri ile chp vaatlerini kıyaslamak değildi ben bi parti yapınca yanlış diğer parti yapınca doğru diyecek biri değilim..
HDP mevcut hükümet tarafından yasal bir siyasi parti olarak kabul görüyor, bu nedenden ötürü bakanlık verilebilir yani engel oluşturan bir durum yok.
Kürsüden o terörist bu terörist diye sallamakla olmuyor, HDP'yi istesede kapatamaz çünkü 6 milyon seçmen ona karşı cephe alır.
Türkiye'deki adalet anlayışı farklı maalesef yasalarca legal olması 6 milyon seçmeni olması aponun heykelini dikeceğiz diyen biz sırtımızı pyd pygye her ne cacıksa artik ona dayiyoruz diyen pkk sizi tükürüğünde boğar diyen insanları sehit ana babalarının vicdanında olduğu gibi benim acimdan da legal olması icin yeterli olduğunu düşünmüyorum bu sebeple bırak bakanlık verilmesi siyasette bile olmamaları bazılarınında pkk propagandasindan tutuklu olması gerektiğini düşünüyorum selo gibi sosyal medyada bordo berelilere küfür edenleri de gördüm ben yani bu ülkenin vatandaşı olupta ülkemizi bölmek isteyenlerin varlığı da bi gerçek zaten onlarda açık açık bunu söylüyorlar
İşte bu hükümet onları destekleyip legal kılıyor, selo küfür ediyor ama bunlar Türk askerinin kafasına çuval geçirip yine Türk askerine "kelle" diye hitap ediyor.
Selonun kendisi zaten pkklı niye küfür etsin
Hayır selo bordo berelilere küfür ediyor demişsiniz onu demiştim.
Sosyal medyada küfür edeni gördüm dedim selo değil selonun dötünü keser bordo bereliler
Hm anladım, ben yanlış anlamışım o zaman.
Bakanlık verilmez, istemiyorlar zaten
Valiliğin, Kaymakamlığın, bürokratların partilerle ne alakası var?
valiliği milletvekiline verecek değiller tabiki ama partili parti sempatizanı birine verebilirler günümüz valileri nasıl geliyor o makama ya da muhalif bir vali olduğunu düşünüyor musunuz..
Sen git Aponun kardeşini devletin televizyonuna çıkaranlara ver
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!