Ben %90 değişmiycek diye düşünüyorum sizce hükümet ilerki seçimlerde değişir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben %90 değişmiycek diye düşünüyorum sizce hükümet ilerki seçimlerde değişir mi?
Hayır olmayacak 2023'te de yine Erdoğan seçilecek Çünkü Erdoğan'ın taraftarları fazla o yüzden Şimdiye kadar değişmedi şimdi mi değişecek değişmeyecek ama ciddi oy kaybı yaşanacak iktidardan düşmez ama oy kaybı yaşayacak Özellikle yerel seçimlerde oy kaybı yaşanacak muhalefetin oyu artacak ama iktidar değişimi olmayacak İktidar değişimi olabilmesi için yeni nesil ülkeye hakim olması gerekiyor yani 40-60 yaş üstü eski nesil insanların (kimsenin ölmesi taraftarı değilim yanlış anlaşılmasın Allah yaşlılara uzun ömür versin) ahirete göçmesi gerekiyor ki zaten çoğu eski nesil pandemi denen illet yüzünden ahirete göçtü fakat bu iktidarı değiştirmez Çünkü azda olsa yaşlı nüfus çoğunlukta İktidar değişebilmesi için jenerasyonun değişmesi lazım genç nüfus fazla olması lazım ülke genelinde keza İstanbul'da genç nüfus fazla olduğu için iktidar İstanbul'u kaybetti fakat Anadolu'da özellikle küçük şehirlerde yaşlı nüfusu fazla olduğu için küçük yerleri (Çorum Yozgat gibi) yerleri muhalefet alamıyor O yüzden jenerasyon değişmesi lazım
Hiç güvendiğim bir siyasetçi yok şu an Necmettin Erbakan olsaydı kesinlikle ona oy verirdim. şu an kılıçdaroğlu, mansur, erdoğan hele hele demirtaşa allah korusun bu ülkeyi ne diyeyim siyaset konuşmak istemem ama hiç doğru bir siyasetçi yok şu an ve suriyelileri +2010dan sonra verilen bütün türk vatandasliklarini silecek suriyelileri suriyeye kesinkes yollayacak tr de sigortasız asla asgari ücretin altında yabancı uyruklu işçi alımına karşı çıkacak cok iyi denetleyecek, üretimi %100e çıkarıp tarımı destekleyip karadenizi egeyi akdenizi ic anadoluyu dogu anadoluyu marmarayi tarıma boğacak biri olaaaacak ki bunları vaaaaat edip icraata koyacak ki kız kulesini çalmayacak galataya sahip çıkacak kültür miraslarımızı cok sıkı korumaya alacak ülkeyi dar bogazdan kurtarıp ingiliz somurgesinden ve amerikan israil emperyalizmden kurtaricak tam bağımsız ve şerri hükümleri de getirecek hukuk ve islamı birlestiricek diger dinlere de saygı duyacak ama sokakta ciblkliga kesinkes cok ciddi cezalar verecek tacize tecavuze cok ciddi cezalar verecek ve daha sayamadigim buraya sigmayan bircok şeyi uygulayacak biri çıkarsa oyum ona. Şu an oyle biri yok. Oy moy da yok ama umudum her zaman var belki cikar boyle biri...
Adam mafya babası... es geç onu da onu da biliyorum o konuyu da seçim için ortaya attı.
Cevap
6Cevap
Yenilik iyidir sabit kişilerle ilerleyen mısır, libya gibi ülkelerde neler oldu herkes görmüştür
Siyaset konuşmayi sevmem ama Kılıçdaroğlu aday olursa hükümet değişmez
Mansur Yavaş bu kavgaya girmek istemiyor çünkü dürüst biri eğer aday olursa ayarını bozabilirler yuklenicekler yıpratıcı olucak kolay değil
Değişse bile toprlamak için kaç sene uğraşmak gerekecek bir anda olmaz hiç bir şey
nesi var ülkenin ki
Sonuna kadar AKP <3
Bende olmayacak
Değişmez
İnşallah olmaz
ne !
he yanlıs anlamısım bende akpliyim knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?