Filmlerde görsem güzel senaryo der gülerim. Bu nasıl iştir? 😀Benim hiç fazla kilom olmadı. Böyle bir durum yaşasaydım, sanırım onun yüzüne asla bakmazdım. 😎
Peki siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız? Sporunuza devam edebilir miydiniz?
Kilolarınızdan dolayı sizi terk eden eski sevgilinizle spor salonunda denk gelseniz, sporunuza devam edebilir misiniz?
Spora devam ederim tabi ki, bu hayatta hiç bir güç beni spordan alı koyamaz. Spor bence bir insanın yaşam biçimi olmalıdır. Sporsuz bir hayat asla düşünemiyorum. Zeki, çalışkan ve disiplinli bir sporcu her yerde başarılı olabilir.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bundan yıllaaaar yıllar önce eski sevgilim spor yaptığım yere gelmişti. Kendimden biliyorum, her ne kadar tutkuyla yapsan da kısa bir şok antrenmanını bölebilir. :))
Tabi ki devam ederim. O anda aptal küçük beyiyle laf sokmaya çalışırsa da haddini bildiririm. Hoşttt köpek kendine gelsin. 😂 O kim yaaa. Allah aşkına. Umarım değişimimden sonra da karşılaşırız 😉. O zaman da yürümeye çalışır kesin. Erkeklerr işte ne bekliyorsun. Küçük beyinleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Sen takılma beybii. Devammm 🌸
Ben de böyle bir şey yaşamadım😅 yaşasam "naber len" derim yine de yanına gidip. Ağırlığına ağırlık falan takarım. Ya da bilmiyorum kesin bi gıcıklık yaparım😅