Gülüp geçiyorum ama neden daha hafif ile çalışmıyorsunuz? Gururunuz mu inciniyor? 😀

biraz zorlandığı ağırlıkta 8-12 tekrar çıkarabiliyorsa makuldur :) pump etkisi için biraz daha az ağırlıkla daha fazla tekrar yapılabilir.
Set aralarında hit yapabilir ama kas gelişimi için daha fazla mikro hasar için fazla ağırlık olmalı diye düşünüyorum ben.
Yıkım yoksa gelişim de yok brocan 😎
Aynen öyle abi :D
Bence isindiktan sonra ilk çok ağırlık az tekrar ardından çok daha iyi pump etkisini hissetmek için set sonuna doğru az ağırlık çok tekrar
Piramit diyorsun yani :)
Valla piramit miramit bilmiyorum snjsjs ya ben size şey sorsam hatirladiysaniz oppo telefon hakkinda soru sormuştum. Ya ben bu oppo telefonu kendim kapatinca sonra açınca tekrardan tele giremiyorum ayarlardan İngilizce yapiyorum ama açamıyorum illa tel kapaliyken şarja sokup öyle kendi acilinca direkt pin soruyor. Sizde de böyle oluyor mu?
Ben telefonu aldığımdan beri hiç kapatmadım daha ya. O kadar ayrıntılı bilmiyorum. :)
Himm anladım tamamdır kapatmayın zaten sonra ugrasiliyor ama dediğim gibi eğer bir gün kapatirsaniz acamazsanize şarja sokup açmayı deneyin öyle pin soruyorm en azından benim seride
Pin dediği sim kartının pin kodudur herhalde. Bunu kapatmak için operatör ayarları kısmına bakabilirsiniz.
Cevap
10Cevap
Ben agırlık hic kullanmıyorm
Tekrar da yapmıyorm
Kafama göre canm ne kadar isterse o kadar
Hareketin formunu bozmadan, düzgün formda kaldırabildiğim limit kiloda tekrar saymadan çalışıyorum. Kendimde en iyi gelişimi bu şekilde hissediyorum.
Mükemmel 💪
Yapan da kendine yapmıyan da ben bildiğim yoldan giderim. En iyi spor Atıcılıktır gez göz arpacık tek mermi de inen hedef temiz iş 😀
Avcı mısın? Ben yaban hayvanlarından korunmak için kullanıyorum sadece. Diğer türlü kıyamıyorum. :/
Terörist dediğin halkıma korku salıyor. Ona kıyarım.
Bunu aslağa unutma terör diye bir şey yoktur.
Paralı veya kandırılmış kendine bir kılıf çizilmiş belli bir görüşü olan insanlar onlar.
Milleti öldüren de milleti bölen de Milleti yönetenler.
Liderler bir de İnsan öldürerek kausa hizmet edenler hepsi de çok paralı çok büyük kişiler
Biliyorum biliyorum da, elinde silah olan adama sıkmazsam o bana sıkacak. 😀
Komutanlar malsa ben ne yapayım 😂
Faydalı diyebilecek kadar bilgi sahibi değilim ama az tekrar ile çok ağırlık kaldırmak benim kişisel tercihim. Benim için güzel challange oluyor.
İkisinin mantığı birbirinden farklı güç için çok ağırlık az tekrar direnç için çok tekrar az ağırlık
Tekrar falan değil sadece çok zorlamaman gerekir o zaman sakatlık olabilir
Eskiden çok keyifli spor yapardım ama. Gerçi sorunuzun cevabı bu değil ama, belirtmek istedim ben.
güç antrenmanlari icin 5-6 tekrar hacim icin 10-12 tekrar iyi
Minimum 6 tekrar olmalı bana göre
Kasa uygun ağırlık ve tekrar bence.
Gerekli dozda ağırlık gerekli dozda tekrar
Az tekrar çok ağırlık
Doğru ağırlık, doğru tekrar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar