Benim 2 ay düzenli yaptigim oldu amacıma ulaşınca saldim gitti simdide yapmıyorum hsjsh zumba arada yapıyorum oda eğlenceli diye 😂😂 eliptik bisiklet aldım kendine kendine yatıyor odada
Her insan hayatında bir kez olsun spor yapmıştır 😂 Peki bu süreç ne kadar sürdü?
En uzun sürecim 3 yıl voleybol oynayışım. Düzenli antrenman ve maçlar o dönem her şey çok güzeldi. Sonrasında bıraktım maçları daha kişisel sporlara yöneldim yürüyüş koşu ısınma hareketlerini sürdürdüm. Arada yüzmeye gidiyorum. Bu yaz ısınma hareketlerinin yanı sıra esneme gareketlerinin eksikliğini hşssediyorum yeniden bir program uygulayacağım önüm yaz güzel bir değerlendirme yapsam iyi olacak
Uzun zamandır hiç ara vermeden sor yapıyorum. Zaten branşımda spor. - Spor antrenörü olarak fitness salonlarında çalışmaktayım. şu an tatilde olduğum için Annemin yanına gelsem de sporuma aksatmadan devam ediyorum.
Açıkçası ben 31 yaşındayım ve 27 yıldır spor yapıyorum, 27 yıldır fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti aldığım için resmen belli günüm fiziksel aktivite yapmakla geçiyor. Bazen bunu süresi artarken bazen de daha kısa oluyor, ama mecburen belli bir sağlık ve belli bir kas gücüne sahip olmak için ve bedensel engelli olduğum için hayatım boyunca fizik tedavi almak zorundayım.
2014 te üç haneli rakamlara çıkmıştım. O dönem 5-6 ay falan düzenli spora gittim. 78 e falan düştükten sonra bıraktım. Bu sıra tekrar başlamayı düşünüyorum. Ama bu sefer sıkılaşmak için 🧐
2014 yılında başladım ilk önce 4 sene kesintisiz fitness yaptım ve zirve noktamı bu yıllarda yaşadım. Daha sonra 1 yıl ara verdim ama tekrar başladım. Hala devam ediyorum doğal yollarla beslenerek.
İki/üç spor? Hemde hayatında? Uff bu ne yahu? Spor yapacaksan her gün aktif olacaksın. Ah bugün zamanım yok, şu yok bu yok aldatma kimseyi. Gayet normal bir yürüyüş bile spor sayılır. Kimi kandırmak istersen kandır beni asla kandıramazsın