Spor En fazla ne kadar süre spor yaptınız? Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Spor yaptığınız dönemler de ne kadar süre yaptınız. ? Kimi başlamadan bitirir kimi ara ara yapar, kimi uzun vadeli ya siz? Bana gelirsek ben 20 yaşımdan beri yapıyorum önce boks sonra fitness oldu. Ama ara verdiğimde oldu En fazla ne kadar süre spor yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ben ilkokuldan lise sona kadar okul takımımda voleybol oynadım lisans hayatım başlayınca eğitim öne geçti ve bırakmak zorunda kaldım çok pişmanım 1 1 Yorumla Thecruciaall +1 yıl Fırsat bulursan yap mutlaka Yorumla
Museum Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kendimi bildim bileli spor yapıyorum lisanslı yüzücüyüm bu son zamanlarda işten dolayı biraz ihmal ettim ama çok seviyorum 1 0 Yorumla
Ayse7171 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hiç yapmadım bunun için çok istikrarsız ve üşengecim sanırım 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. 1 yıldır yoga yapiyorum 0 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl 3 saat 1 1 Yorumla Shenshakraq +1 yıl Ben max. saat anladım..4 yıldır yapıyorum aralıksız haftada 4 gün. Yorumla
En İyi Cevaplar