Spor Havuzun kenarında kafam dışarıda düz ayak çırpışı yüzerken ilerleyemiyorum. Nerede hata yapıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Durduğum yerde ayak çırpıyorum ilerleme yok kafam içerde mi olması lazım Güncellemeler+1 yıl Yüzme tekniklerini bilenler yazsın lütfen Güncellemeler+1 yıl Evet an itibariyle ilerlemeye başladım Havuzun kenarında kafam dışarıda düz ayak çırpışı yüzerken ilerleyemiyorum. Nerede hata yapıyorum? Cevapla Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KayaJuan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl palet yoksa ayağında ileri geri yapacaksınpaletli yukarı aşağısen nasıl yapıyorsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Düz çırpış yapıyorum palet yokYüzmeyi yeni öğreniyorum Yorumla KayaJuan +1 yıl ileri geri yap bisiklet sürer gibi. iyi yüzmeyi bilirimsadece ayakla yüzeceksen sırt üstü en iyisiçanakkale nin neresinden? Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim Yorumla KayaJuan +1 yıl kabul ettim Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Araştırmalarla detaylı öğrenirsin.. 0 1 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Ben seni buldum sanki gizli kız 😁 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yüzme hocasıyım ama anlamadım ne dediğini 0 1 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Bu yazan kişi bişey bilmiyor sanırım ileri geri yapmassın hareketi ayaklar Yanyana parmaklar karşıya bakacak şekilde aşşağı yukarı yaparsın kendini kalmaman lazım yoksa suya batarsın Yorumla
damdakikedixz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Nerede yaşıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çanakkale Yorumla damdakikedixz +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
Mrtist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Göğsünü batıran lazım suya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Göğsüm su içinde zaten Yorumla Mrtist34 +1 yıl Yazarak zor anlatmak gel özel ders verim sana İstanbuldaysan 😉😁 Yorumla Soran +1 yıl Çanakkale Yorumla Mrtist34 +1 yıl Çanakkale de olup yüzme bilmemek başarırsın kendinden emin ol her zaman Yorumla
Anatolion4 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bilen birine göster 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hocaya söylüyorum neden öyle bilmiyorum diyor Yorumla Anatolion4 +1 yıl Nasıl bilmiyormuş bilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
palet yoksa ayağında ileri geri yapacaksın
paletli yukarı aşağı
sen nasıl yapıyorsun?
Düz çırpış yapıyorum palet yok
Yüzmeyi yeni öğreniyorum
ileri geri yap bisiklet sürer gibi. iyi yüzmeyi bilirim
sadece ayakla yüzeceksen sırt üstü en iyisi
çanakkale nin neresinden?
Takip ettim
kabul ettim
Araştırmalarla detaylı öğrenirsin..
Ben seni buldum sanki gizli kız 😁
Yüzme hocasıyım ama anlamadım ne dediğini
Bu yazan kişi bişey bilmiyor sanırım ileri geri yapmassın hareketi ayaklar Yanyana parmaklar karşıya bakacak şekilde aşşağı yukarı yaparsın kendini kalmaman lazım yoksa suya batarsın
Nerede yaşıyorsun
Çanakkale
Kaç yaşındasın
Göğsünü batıran lazım suya
Göğsüm su içinde zaten
Yazarak zor anlatmak gel özel ders verim sana İstanbuldaysan 😉😁
Çanakkale
Çanakkale de olup yüzme bilmemek başarırsın kendinden emin ol her zaman
Bikini giyiyon
Bilen birine göster
Hocaya söylüyorum neden öyle bilmiyorum diyor
Nasıl bilmiyormuş bilir