Yüzme bilmiyorum?

Bugun kız arkadaşlarımla denize gittik birisi bot kiraladı tekne bağlayıp süratle fırlatıyor sizi tutunan kalıyor ama ben yüzme bilmediğim için korktum istemedim arkadaşım yüzme bildiğimi sanıyor öyle demiştim israr ettiler 2 kişilik olmuyor dediler bende yüzme bilmediğimi anlamasınlar diye binmek zorunda kaldım can yeleği taktılar tekne bizi çok açığa sürükledi ve birden döndürmeye başladı dayandığım yere kadar dayandım arkadaşımın üstüne çıktım korkudan arkadaşımda şaşırdı sandi hızdan çıktım tekne sağa aniden dönünce benim diz kapağım onun karnına boşluk kısmına geldi o sırada bot takla attı havada çok kötüydü arkadaşım botun altında kaldı düştü suya ama yuzmuyordu kendini sırt üst bırakmıştı sonra bizi karaya çıkardılar diğer arkadaşım sen niye üstüne çıktın kızın zaten zor tutunuyo herkes kendin tutunsa orada tutunma yerleri var görmüyormusun dedi yüzme bilmiyormuş gibi korktun dedi kızın nefesini kestin karnına vurulur mu dedi bende bilerek vurmadım heralde tekne aniden beni üstüne fırlattı kaydım dedim moralim çok bozuldu yüzme ogrenemiyorum su korkum var
Yüzme bilmiyorum?