Aşırı derecede gürültü ve birbirinden negatif enerjili insan canlısı olduğu için ben spor salonuna kesinlikle gitmiyorum. Mental ve ruhen bana ağır geliyor. Tabi spor salonuna adam gibi spor yapmaya değil kadınlarla flört etmeye gelmiş erkeklerin de varlığının bu tercihime çok katkısı oldu. Bence en güzel spor ya açık havada veya evde, dinlendirici ve huzurlu müzik eşliğinde ve mutlaka tek başına yapılıyor.. #TubaSueda 🍀🍀
Evet gürültülü. Bazı kas sevdalı erkekler çok gürültü yapıyor hem o aletlerle, hem de spor yaparken kendini kaybetmeleri yüzünden. İnleyip duruyorlar, çok itici.
Spor salonuna gittiğim dönemlerden baz alarak söylüyorum evet gürültülü. Arkada çalan müzik, kişilerin sesler çıkartması ve kullanılan aletlerin sesleri. Bazen bana da çekilmez geliyordu o zaman kulaklığımı takıp antrenman yapıyordum. Bazen önemsemeden çalışabiliyordum. Şimdi tek başıma spor yaptığım için ne ses var ne soluk :)
Aletler Değil de En Çok Müzik Sesi Çok Bazı Müzikler Güzel Hareketli Eğlenceli oluyor ama bazı çalanlar Aşırı Saçma bi ara Spor Salonuna gidiyordum bıraktım Ama bu demek değil ki sporu bırakmadım tabiki 😄