Üst komşu çok gürültülü. Sizde de durum böyle mi?

En üst katta oturuyorlar bizde onların bir altında oturuyoruz. Sabah 7.30da kız uyanıyor paldır küldür yere tabanlarıni vura vura 8e kadar gürültü yapıp işe gidiyor. Evde 3 kişiler. Kız gidince annesi başlıyor saat 9.30 da temizlik yapmaya. televizyon izleme seslerini kapı açıp kapama seslerini her şeyi duyuyorum. Güm güm ayaklarının tabanlarıni yere vura vura yürümelerini söylemiyorum bile. Her gün seslerini duyuyoruz. Bir şey yapıyorlar evde güm güm ses geliyor. Her dakika gürültü yapar mı insanlar ya. Sesleri zaten dibimizde biri konuşuyormuş gibi geliyor. Birde mıymıy bir ses tonları var kafayı yersiniz. Yakında tasinacaklar ve her gün dua ediyorum artık tasinsinlar diye. Kendilerine yeni sıfır ev aldılar. Ama bir gidemediler. Bunlarında aynı bizim gibi ses ve gürültü sıkıntısı çekmesini çok istiyorum. Her gün dua ediyorum Allahım bu İnsanlara da aynı şekilde gürültü yaşat yarabbim. Biz nasıl 7.30da sesle uyanıyorsak onlarda uyansinlar inşallah. Duamin etkili olması için ne yapmalıyım? Artık son raddeye geldim dayanamıyorum duam kabul olsun istiyorum
Üst komşu çok gürültülü. Sizde de durum böyle mi?