Spor En son ne zaman spor yaptınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sırt ön kol, karın bitti. Sıra cardio. Yaza az kaldı makine olmak lazım. Kalp size gelsin En son ne zaman spor yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Neredeyse 2 haftadır antrenman yapmıyorum. Bugün muhtemelen start vermiş olacağım. İş kolik bir herif olunca kendimi kaybediyorum :) 0 0 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Geçen yıl yaptım şu aralar hayatım spor gibi zaten. 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hatırlamıyorum sadece yürüyüş yapıyorumm 1 0 Yorumla
İsviçrelibirdeli Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İki gün önce ya Paskalya tatilinden dolayı gidemedim ikimgündür 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 2 gün önce. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fitness mı Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Ramazanda pilates ve yoga. Ramazan bitince fitnesse devam. Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Spor konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bugün göğüs çalıştım. Düzenli yapmak gerekli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neredeyse 2 haftadır antrenman yapmıyorum. Bugün muhtemelen start vermiş olacağım. İş kolik bir herif olunca kendimi kaybediyorum :)
Geçen yıl yaptım şu aralar hayatım spor gibi zaten.
Hatırlamıyorum sadece yürüyüş yapıyorumm
İki gün önce ya Paskalya tatilinden dolayı gidemedim ikimgündür
2 gün önce.
Fitness mı
Ramazanda pilates ve yoga. Ramazan bitince fitnesse devam.
Bugün göğüs çalıştım. Düzenli yapmak gerekli.
Her gün yaparım.
Hayatımda hiç spor yapmadım😆
Hatırlamıyorum.
dun yaptim