Yani özgüvensiz sayılmam aslında ama 1.72 boyunda 22 yaşında minyon sayılabilecek biriyim
Çevremde olan herkes omuzların geniş sadece zayıfsın (57) git kilo al bunu da kasa çevir diyor yüzümün felan toparlanacağını söylüyorlar
Ama ben orada ki tiplerin bana güleceğinden tedirgin oluyorum kaslı maslı uzun boylu tiplerin bana tuhaf tuhaf bakacağını düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Çevremde olan herkes omuzların geniş sadece zayıfsın (57) git kilo al bunu da kasa çevir diyor yüzümün felan toparlanacağını söylüyorlar
Ama ben orada ki tiplerin bana güleceğinden tedirgin oluyorum kaslı maslı uzun boylu tiplerin bana tuhaf tuhaf bakacağını düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
onlarda başta öyleydi bunun için tedirgin olmana hiç gerek yok düzgün bir çalışma ile 1 ayda bile etki görürsün..
Peki bana dediğim şekilde yaklaşacak tipler var mı? Yoksa ben sadece hiç gitmediğim için kuruntu mu yapıyorum?
bence yok çünkü bende gitmiştim 40 kiloydum yani gayet hoşgörü ile karşılandım
Teşekkür ederim erkekler farklı düşünür diye düşünüyordum ama sanırım olmaz
Yani umarım 😂
Hüç öyle düşünme insanlar ne der diye umursama kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap. Kendin için git spor yap keyif al bundan kimse bişey demez aksine yardımcı bile olurlar
Böyle düşünme git hepsi dedigin gibi degil