İzmire aşırı aşığım. İzmiri çok seviyorum Sınav için İzmir'e gitmiştim. Sınavdan çıktıktan sonra erkenden geriye dönmek hiç istemedim. Bütün gün, bütün o caddelerini, sokaklarını, sahilini öyle çok gezdim ki.. İzmirin her şeyini çok seviyorum. İnsanını, doğasını, kültürünü.. Bambaşka bir medeniyet gibi.. O gün tek başıma aksama kadar her yeri yürümüş gezmiştim. Çok mutlu olduğum bir gündü. Tam 32 bin adım atmışım. Bu da yaklaşık 20 km gibi bir şey.. O kadar çok orada olmak, kalmak istemiştim ki.. maalesef aksam olunca otobüse binip gittim 😔 Sonra ertesi gün, ayaklarımın altı balon gibi şişti hep 😀 su topladılar. tam bir hafta yürüyemedim. 😄 Ama güzel İzmir 😍 Her yerini gezmeye o kadar değer ki.. O kültürlü, güler yüzlü güzel insanlarını çok seviyorum. Bu arada yarım ekmek tavuk ve ayran orada 4 liraydı 😄 yıl 2018 😃
@Yengediyin aa ne kadar güzel. ☺ Foçayı hiç bilmiyordum. Manzarası muazzammış gercekten ya. Yemyeşil çimenler ve denizz 😍 Her yönüyle o kadar o kadar güzel ki İzmir .. Benim bütün hayatımı değiştirmişti. Özellikle insani yönü.. Her yer ne kadar neşeli, güler yüzlü, dost canlısı sevgi dolu insanlarla dolu. İlk kez gittiğim de çok küçüktüm. Ama bütün dünyam o gün bir anda değişmişti. Hayatı her şeyi sorguladığım andı.. Hayatımın her anında hep aradığım, hayal ettiğim medeniyet buydu işte.. Meğerse ben ne biçim bir cehennemin içerisinde yaşıyormuşum demiştim. İzmire yerleşebilmeyi çok istiyorum. Ve bunu mutluluğum için kesinlikle başaracağım. İzmire tüm yönleriyle çok aşığım.
Gelin gelin göç almaya alıştık bari seveni ayak uydurabileni gelsin☺️ İzmir masal gibidir, şehri bu kadar güzel yapan bence de insanı ve kültürü. :) foçayı da mutlaka görün, bir balık ekmek yiyin mutlaka sahildeki balıkçılarda. :) Sevgiler selamlar Balıkesir'e...
En İyi Cevaplar