Aga ben bu tarihte ne yapmışım hatırlamıyorum bile de bu ne abiiiii hüsein bot kalk büyüğün geldi

Aga ben bu tarihte ne yapmışım hatırlamıyorum bile de bu ne abiiiii hüsein bot kalk büyüğün geldi
İki farklı rekorum var. Birinde 32 km yürüdüm, akşam 10 dan sabah 6 ya kadar. Diğerinde ise 60 65 km yürüdüm, akşam 7 den öğlen 12 ye kadar. İnanılmaz bir deneyimdi.
Asteğmendim
Evet devam etmedim. Edilecek gibi değildi.
Eh işte sevmeye çalışıyorum burası da ordu gibi ama idare ediyorum
Starbucksta çalışıyorum
Oldum da mental olarak daha yorucu. Derdi tasası bitmiyor.
Yanlış anlama bence sen kendine dert ediniyorsun. Kurumsal firmalarda genelde bşr sistem vardır ve senden o sistemden fazlası istenmez. Belkş hayatında başka problemler vardır o işini etkiliyordur. Ya da geçmişte asteğmen olabilmiş olayın üzerine söylüyorum yüksek potansiyele sahip bir insansın sadece geçmişte bazı şeyleri başaramamanın büyük bir haya kırıklığı duruyor içinde
Söylediğin ikinci şey hep yük oldu bana. Çok daha fazlasını yapabilecek biriyken şuanki konumda olmak bir süre ciddi manada yordu beni. Bu aslında sadece benle alakalı da değil. Çalıştığın ekip de önemli rol oynuyor. Stres yaratan insanlara denk gelince mental olarak yıpratıyor
Bende senin gibiyim. Amaç hayatta karşına çıkan küçük problemlere takılmadan en büyüğe oynamak fakat çevrendeki insanlar küçğk şeylere takılıp ayağına dolanınca hızlı bir şekilde hedefe gitmek zor oluyor seni çok iyi anlıyorum yapman gereken şey bu potansiyelini insanları yönetme konusunda geliştirmek yani insan psikolojisini öğrenmek şahsen ben bu konuda bir noktaya gelmiş durumdayım ve bu kadar iğrençlik içinde huzurlu kalabiliyorum
Bir şey diyeyim hani insan ilişkileri konusunda kötü değilim ama şu an sınırlarımı öyle zorlayan biri var ki. İnsanı işten soğutur. Ama bir şekilde nasıl idare edebilirim diye hareket ediyorum. Zaten başka bir kariyer planım yok. Mevcut işimde çıkabileceğim en iyi noktaya çıkmak.
Haklısın bazen insanın imtihanı büyük olur ama o imtihanı en iyi şekilde geçincede kişi daha güçlü biri olur. Bunu ölğmün eşiğinden dönen biri olarak söylüyorum. Kafama silah dayadılar sırf ailem duymasın başım belaya girmesin ailem üzülmesin diye onların bacaklarına yapabilecekken şarjör boşaltmadım. Senin gibi birinin farklı bir kariyer hedefi olmamasıda üzücü..
Yolculuğun bir kısmında saçma sapan hatalar sonucu heba olan birkaç seneden sonra yaşama sevincimle beklentilerim de azaldı. Bir yerden sonra hevesim de kalmadı farklı şeyler denemek için. Şimdi ölü toprağı üzerimden attım ama diğer kavşakları geçeli çok oldu. Gözüm kesmiyor artık. O yüzden güncel plan bulunduğum yolu devam etmek. Sana da çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.
Teşekkür ederim iyi geceler sana da. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Kanka 20 km nedir ya, sen o gün kesin vergi dairesi + AVM + mahalle turu üçlemesi yapmışsın 😂
Benim rekor 18–19 km civarı, Roma’da kaybolmuştum, Google Maps bile “bilmiyorum kanka” moduna girdi 😅 26.536 adım baya iyi bu arada, vücut hâlâ sende mi, bacaklar iade istemedi mi? 🫠
Bu arada böyle günlerde su + magnezyum candır, yoksa ertesi gün robot gibi yürürsün.
Cevap
3Cevap
Günde 35 bin civarı yürüyorum.. rekorum 61 bin adım civarıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam :)
İş geregi aslında araç var tek tek yürümek zorunda değilim ama genelde araci bir yerde bırakıp yürüme rotası yapıyorum.. asansörde kullanmıyorum.. bir nevi alışkanlığa döndü.. sağlıklı :))
Ama faydası çok.. alışıyorsun ya ilk 1 ay zor.. bizde ise girenler 1 aydan sonra herkes memnun ki onlarda arabada yok... birde ayın ilk 14 günü böyle sonra işler düşer.. ortalama 20 bin civarına oda ayda 20 gün civarı çalışıyorum :))
Proje onaylıyorum.. cami yurt üniversite site villa fabrika büyük kalibrasyon da yapılan yerler.. doğalgaz hatları onayı diyelim :))
Km bilmiyorum 28 bin olmuştu. Sabahtan akşama kadar yürümüştük
16 km kendim yürümüştüm dışarıda
Benim 6 km
14 galiba
Sabah 8 akşam 8
Evet molada vermedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?