Şimdi arkadaşlar boyum 168
Kilom 64
Ölçülerim 94 76 100
Göbuşum var farkındayım ama kalcam pek de ön planda değil bir de bende basen yok popo var genetik olarak basen yok maalesef kilomu direkt göbekten alıyorum.
Amacım göbeği eritip kalçayı büyütmek şekilli ama daha da sekillendirmek istiyorum ağırlık çalışarak.
Boyumdan dolayı midir neden böyle mesela 160 kız da basen var aynı ölçüler kocaman duruyor ben de kucuk kalıyor onun yaninda ama beli ince mesela keşke diyorum bende kısa olsam da böyle olsaydı ne bileyim ya özgüvenini dusuyor bu durum😄
Aşkında fiziğini beğenir herkes at gibisin der ama ben işte kum saati tarzı yapmayacalisiyorum vücudu umarım göbekteki fazlaliklari basene gonderebilirim hahahahshd
Kilom 64
Ölçülerim 94 76 100
Göbuşum var farkındayım ama kalcam pek de ön planda değil bir de bende basen yok popo var genetik olarak basen yok maalesef kilomu direkt göbekten alıyorum.
Amacım göbeği eritip kalçayı büyütmek şekilli ama daha da sekillendirmek istiyorum ağırlık çalışarak.
Boyumdan dolayı midir neden böyle mesela 160 kız da basen var aynı ölçüler kocaman duruyor ben de kucuk kalıyor onun yaninda ama beli ince mesela keşke diyorum bende kısa olsam da böyle olsaydı ne bileyim ya özgüvenini dusuyor bu durum😄
Aşkında fiziğini beğenir herkes at gibisin der ama ben işte kum saati tarzı yapmayacalisiyorum vücudu umarım göbekteki fazlaliklari basene gonderebilirim hahahahshd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalçanı ön plana çıkarıp kimlerin gözüne sokacaksin
Öyle bir amacım yok sevgilim var önün gözüne sokayim yeter ki sokuyorum da zaten kendimi daha iyi hissediyorum böyle
Kadin psikolojisini anlamıyorum
Genelleme yapman yanlis biz de sizi anlamiyoruz zaman zaman
Boyun aşırı iyi ne uzun ne de kısa, fizik yaparsan baya iyi durursun.
Çok teşekkürler of evet ya ama herkes uzunsun der ama 168 im bacak boyum uzun biliyor musunuz ondan olduğumdan biraz daha uzun gorunuorum
kaç ki bacak boyun 1.10 mu
Olcmedim ya ölçersem yaziyim😄
ciddiyim boyun baya iyi değerini bil millet ameliyata giriyor o boy uzunluğuna ulaşmak için cücelerden gelen laflara aldırış etme
Ya çok teşekkür ederim size ama inanın bu ara keşke kısa olsaydım diyorum sırf şu basen popo dan dolayı ne bileyim herkeste bir minyon kısa sevdasi pipolarından dolayı da tabi o yüzden kötü hissediyorum kendimi :)
Millet minyonu cinsellik amaçlı istiyor, sadece cinsellik amaçlı düşünüyorlar o yüzden.
Heh işte uzun sokakta kısa yatakta lafı çok moralimi bozuyr benim ne yani biz yatakta kötü muyuz😄bir görsünler hele kim iyi kim kötü chxhsxh
1.68 kısa değil en iyi kız boyu işte Sinem Özgür veya Georgina Rodriguez'e bak internetten
Çok sağolun valla içim rahatladi bir nebze de olsa böyle düşünenler de varmış :D
Sevgilim 190 uzamaimi istiyor ama ben istemiyorum siz düşünün kendimi kısa hissetmme gerekirken uzun hissedip kısa olmak istiyorum😄😄
benim babam 1.98 annem 1.57 annem kısa işte 1.68 falan olaydı 2 metreyi geçerdim
Ay sinem özgüre çok benzettim bacaklar aynı benimde öyle hatta hafif yüz barlarımız da benziyor farkimiz belimiz😄
Yok ya bence iyisinz kacdi boyunz
Sinem özgür'ün birebir benzeri demet ayçel vardı sadece oda sanalı bıraktıydı 2019 sonlarında
Bel incelirse istediğin gibi olur 😏
İnşallaah
Odunsu Sun şimdi galiba. Gotsuz
Paardoon sensin gotsuz popom yok demedim beyefendi 100 yani gorseniz agzinz sulanır ama ben daha büyük istiyorum
Sulanmaz
Muhattap olmak istemiyorum ya çok onyargilisinz
Kızma
Napayım yani kizmayip
Evet onun da etkisi olur elbette kaç yaşındasın
18 yasindayim
Çıkar ve harika görünür
İnşallah ga
Çok güzel olur ama popondan erkekler gözünü alamaz
Sevgilim var ya demeyin öyle ffsjsdnf
Ama sevgilin olduğunu bakan ne bilsin of bu güzel çıkın göte neler yaparım diye içleri geçer
Maalesef öyle abazalar çok
Abaza olmayan bile öyle popoya hayran kalır ama 🙃
Nasıl sevgilim başka bir kıza bu gözle baksa hoslanmam bana da bakilmasin😊
Ama sende poponu daha güzelleştirmek istiyorsun bakılır yani sevgilin senin gibi poposu olan kadından başkasına baksa zaten zevksizdir ama illaki açıkta ya da dar popoya dayanamaz bakar
Benim poponu gormeidniz ya nasıl bu kadar ovebildiniz😄
Yanı bırak dışarıda bakmayı sanki hiç görmüyor binlerce popo dbdhxh insanın gözü kayabilir benimde kayıyor erkeklere ama önemli olan nasıl baktigimz gözünle bile aldatmamis olman önemlidir benim için vey hayal kle aldatma
Çok canım sende ya içine almadan aldatma olmaz insan bakar içi geçer görmedim ama verdiğin bel kalça ölçüsü sende harika popo olduğu yani
Çok zayfısın 😂
Hahaha dalga mi geçildi şimdi ne yani😄
Hayır tabi ki yani spor yapınca daha kısa sürede istediğin beden e sahip olursun ben de ince bel severim 🥰
İnşallah teşekkür ederiimmm
Rica ederim 🥰
Cıplak görmek lazım
Kalsın o hâlde
Peki nasıl istersen