Spor hocanın değil diyetisyenlerin ne dediği önemli. Her şeyden önemlisi de senin vücudun… ideali neyse o kadarını tüket… spor hocalarının kendilerini beslenme uzmanı sanmaları komedi
Biraz garip kaçabilir ama söylemek istiyorum hiç değilse pişmanlık duymam yani red edildim diye avuturum kendimi 😀 yalnız mısınız acaba? Tanışabilir miyiz?
Ben beklerim çok konuşmam sus dersen susarım konuş dersen konuşurum 😀 hatta matematiğim ve tarihim (evet biliyorum ikisi çok farklı şeyler ama 😀) iyidir takıldığın yerlerde yardımcı da olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Spor hocanın değil diyetisyenlerin ne dediği önemli. Her şeyden önemlisi de senin vücudun… ideali neyse o kadarını tüket… spor hocalarının kendilerini beslenme uzmanı sanmaları komedi
Ya günde 3 litre hemen hemen içiyorumdur diye tahmin ediyorum aslında ha 3 ha 5 ama haklısın bir diyetisyene danışmakta fayda var
2.5-3 ideal zaten
Kiloya göre oran veriyorlar diye biliyorum içilebilir aslında ama çokda kolay değil şimdi her saat yarım litre içsen olur yani
İçmesine içilir fakat biraz fazla geldi bana 5 litre bir iki gün deneyeceğim umarım gece tuvalete yetişebilir 😀
Orası sıkıntı işte biraz 🤣
Ahaha 😀 neyse bana dua et böyle bir şeyi kimseye açıklayamam 😀
Allah yar ve yardımcın olsun 🤗
Teşekkürler
Biraz garip kaçabilir ama söylemek istiyorum hiç değilse pişmanlık duymam yani red edildim diye avuturum kendimi 😀 yalnız mısınız acaba? Tanışabilir miyiz?
🤣🤣🤣 sağol ama düşünmüyorum 😊😊😊
Israr etmemin bir faydası olur mu?
Kpss dönemi o yüzden olmaz 🤷🏻♀️
Ben beklerim çok konuşmam sus dersen susarım konuş dersen konuşurum 😀 hatta matematiğim ve tarihim (evet biliyorum ikisi çok farklı şeyler ama 😀) iyidir takıldığın yerlerde yardımcı da olurum
Matematikçiyim zaten 😂
Bu arada gerçekten iyidir istatistik mezunu ve iflah olmaz bir tarih okuyucusuyumdur valla bak 😀
Ozaman tarih konusunda kesinlikle ve kesinlikle yardımım dokunur soruyorlar dimi 😀
Yok ya sağol ilişki stresli iş bu dönemde hele ki
Yok yok öyle düşünme hem daha çok arkadaşlık gibi tanışmak için tam olarak bi ilişki değil hem ben seni daha çok teşvik de ederim
He de bi tamam de bak hiç stresli falan değil 😀
Çok sağol valla ama istemiyorum
Anladım tamamdır özür dilerim
Zehirlen sonra :D şaka olmalı öyle kişiler neden hoca
Bkunu çıkarma hocam deseydin 🤣
Ya dicektim de şimdi sıkıntı çıksın istemedim biliyor musun 110 kilo falan yani yoksa lafımı saklamam da 😀 neyse deneyelim bir iki gün
Abi saçmalama delinin dediğine ne takiliyon
Niye ne olabilir ki en fazla su yani
fazla su su zehirlenmesine sebep olabiliyor
Evet duymuşluğum var fakat okadar da fazla bir miktar değil ya 5 litte
Lazımlığı yanında taşı ozaman 😃
ben 3.5-4 götürüyorum, içebilir
2 2.5 arası içiyorumdur bende aslında zorlansa içilebilir
zorlamaya gerek yok, HER şeyin fazlası zarar bu hayatta HER ŞEYİN