Bir dönem Galatasaray'da forma giymiş olan Frank Ribery, 2005 yılında Fransa ekibi Metz'den 5 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer olmuştu ama sadece 17 maçta forma giydikten sonra kulüpten ayrılmıştı ve yıllar sonra Ribery, Galatasaray'dan neden ayrıldığını itiraf etti. Ribery"Marsilya Başkanı Mr. Pape Diouf, beni Mayıs ve Haziran 2005'te defalarca aradı. Galatasaray'daki sözleşmemi feshedip Marsilya'yla sözleşme imzalamam için 500 bin Euro bonus önerdi.Ona, ‘Sizinle yaptığım son telefon görüşmelerinin ışığında teklif ettiğiniz ücretle 500 bin euro bonusu ve diğer koşullarınızı kabul ederek Galatasaray ile sözleşmemi feshedip Marsilya'ya transfer olmayı kabul ediyorum’ dedim." Galatasaray ile 17 maça çıkan Ribery, 5 asist yaparken, attığı tek golü Türkiye kupası finalinde Fenerbahçe'yi 5-1'lik skorla mağlup edilen maçta attı. Kariyerinin devamında bir dünya yıldızı haline gelen Ribery, 2007'de transfer olduğu Bayern Münih ile kazanmadığı kupa kalmadı.38 yaşındaki Fransız futbolcu, şu an da Serie A ekibi Salernitana forması giymektedir.
Frank Ribery'den Galatasaray itirafı! Ribery "Ayrılmam için Marsilya başkanı bana 500 bin euro verdi." Ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beş yüz bine dünya yıldızı kaçırmışız. Madem istediği paraysa bizimkiler verseydi keşke de sol açık ihtiyacımız olmazdı senelerce...
Bu ülkeden geçen efsane. Anelka ve Ribery çok vay be
Rüşvetle ayrılması kötü olmuş ama
Bu arada bu ülkeden geçerken bir efsane değildi. @SepulturaSoldier
Evet yakışmamış harbiden. Efsane değildi tabi de yıldız olacağı en azından iyi olacağının sinyalleri görülüyordu diye hatırlıyorum
Klasik Avrupa oyuncusu
yazık ya para daha önemli çoğu futbolcu için