Bir arkadamasiz gelmiş 170 uzun dümdüz duruyor vs yazıyor 170 iz diye böyle düşünen var mı gerçekten
Popomu nasıl büyütebilirim?
Bir arkadamasiz gelmiş 170 uzun dümdüz duruyor vs yazıyor 170 iz diye böyle düşünen var mı gerçekten
önceliğin sağlıklı kompleks karbonhidratlar tüketmelisin. Daha sonrasında squat elbette çalış ama squat genelde ön bacağa vurur , ağırlıklı olarak. YouTube yaz kalça egzersizleri diye onları yaparak ve beslenmende de karbonhidratta tüketirsen o bölgede hacim sağlanır ve iri gözükür
Cevap
15Cevap
Bence göbek inceldikçe popo daha büyük görünüm kazanabilir squata ağırlık vermelisin...100 oldukça büyük bence
Moralim bozuluyor benimde istediğim görüntüyü göremeyince belki de dediginiz gibi güzel bir popom var fakat belden dolayı göremiyorum bunu ve boşuna ozguvenimi dusuruyorum🤗
O zaman beli inceltmek için yoğunlaşacaksın popoyu büyütmek için değil.. ilk hedefin bu olmalı.
Aynen öyle Şu an öyle yapıyorum🤗
Kolay gelsin iyi çalışmalar.. :)
öncelikle spor programı yapıp sadık kalmalısın. sonra sana diyet programı gerekiyor. sadık kalacaksan tabiki
spor sıkılaştırır ölçü yeterli değil sadece o ölçüyü kaldıracak görüntüyü spor sağlıyor işte daha oval daha diri duruyor
Ölçülerin çok iyi boyunda uzun acayip merak ettim seni
valla rakdaşım çok güzel bir beslenem porgramı ile birde aktardan aldfığı bir macunla sadece popo yapptı toplanması içinde biraz spor
Topuklu ayakkabı giy 😂😂
Hahahah yok ya bana uzun diyenler var surda alışmışlar 155 kıza yani gayet de normal duruyorum ama topuklu tercih etmiyorum pek😊
ama 100 yeterli bence 94 göğüsmü olur ya
Sırtım biraz geniş onun için mezurada öyle çıkmış olabilir çok da büyük değil 80a takıyorum
80 benden normal bu popo büyütmer sıklaştır
Tamamdır teşekkürler
squat yapıyosun değilmi
Bel incelse zaten daşş gibi olursun,
Vurdurt en kolay yöntem
düzlük daha çekici
Yav neresi çekici bu sisin görüşünüz ama ben düz falan değilm
Gormeden yorum yapamayiz ama
Herşeyin başı sağlık gerisi teferruat
Spor yeterli
Squata asıl
Zaplak ile skuat