Spor İnsan kafaya takarsa takla atmaya da amuda kalkmaya da muvaffak olabilir mi? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor #SelammGençlikk 🍀Püf noktası var mı rahatlıkla takla atıp amuda kalkmanın? Sporcu olan herkes başarabilir mi? #Spor 🍏 #AteşimizDaimOlsun 🔥 #TubaSueda 🍀 İnsan kafaya takarsa takla atmaya da amuda kalkmaya da muvaffak olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Geçenlerde denedim 😄, duvara amuda kalkmayı , dur oğlum m……ne yapıyorsun birazdaha zaman var dedim😬Takla atabiliyorum ama😄, sonra parande👍🏻ama omudu çalışmam lazım oda karın kasımı daha sıkı hale getirdikten sonra olacak🙂 1 12 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Kolay gelsin 😃 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 😄✌🏻 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ ol.. Yorumla tuba-sueda +1 yıl Antrenör ile çalışabilirsin çok katkısı olabilir Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Evet haklısın, pandemi öncesi salonda antrenörle çalışıyordum, ama pandemiden beri gitmediyim için evde😒 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağlık olsun Yorumla tuba-sueda +1 yıl Telafi edilir yine YouTube videoları da çok faydalı salon şart değil Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Evet, solonu bıraktığımdan beri zaten youtube kurtarıcım oldu 🙂👍🏻 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Şimdiden tebrik ediyoruz 🤓👏 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂.. Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim ⭐ Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yaparız 😁 2 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Helaaaal👏👏👏👏😘
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bir destekcim olsa beni tutsa kalkıcam daaa neyse 0 0 Yorumla
Z-e-u-s Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Başarabilir gerçekten isterse bir insan uçabilir de :D 1 0 Yorumla
XxxxBlackxxxX Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Belkidr daha da fazlası olabilir kimse karsısında duramaz insanın 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kafaya takınca her şeyi yapar 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar