Makyaj yapmadan cama bile çıkamamak yargılanacak bir hareket mi?
2 ay

Bak kızım. Sen bile şunu kendine itiraf etmişsindir illaki. Bir yere gidersin dersin ki ne güzel Bir doğa hiç insan eli değmemiş dersin. İnsanı cezb eder. ya da Bir hayvan görürsün çok hoşuna gider. Canlı ya da cansız. Dağlarda ki o ulaşılmaz kaynaklıklarda ki arıların o balları varya, bi ye bayılırsin. Yani demem o ki ne kadar uğraşırsan uğraş doğalgaz güzelliği hiç kimse yakalayamaz. Bu demek değil ki paspas gibi çuval gibi ol. İllaki yap. Ama orijinalliğinden fazla dışarı çıkma.
Görüş
10Görüş
Evet öyle makyaj bu kadar şart bir şey değil.
Yani açık konuşalım durmadan her gün makyaj yapan birisi de tercih edebileceğim birisi değildir her şeyden önce kimyasal madde olduğu için aslında belli bir süre sonra kadınların vücudunu ve cildini bozuyor farkında değiller daha sonradan makyaj yapmadıkları Zaman iyice kötü görünüyorlar.
Makyaj yapan kimseye sözüm yok. Ancak genel anlamda makyaj bir çirkinliği ya da kusuru kapatmak için kullanılır. Her makyaj yapanın bir bahanesi ya da maksadı vardır. Yalnız ben sadelikten yanayım. Kadının fiziki güzelliği duştan sonra belli olur. Eskiden gelin hamamda beğenilirdi.
Makyajı bi bırakınca birdaha yapamıyosun yok böyle bi rahatlık bide dogallıga alışıyorusn ya böyle güzel geliyosun
Özgüven eksikliği var. Yargılanacak bir şey değil fakat düzeltilmesi daha uygun
Özgüvensizliktir kokonalıktır, çünkü makyaj zaten hijyenik bir şey değildir
kimse kimseyi yargılayamaz fakat özgüven eksikligi var
önce kendinizi sevin boşverin beğenmeyen beğenmesin temiz ve fresh cilt makyajdan daha güzel görünür bence
Hiç yapmam sevmemde zaten çok beyaz tenliyim makyajı kaldırmıyor suratim
Cama çıkmak için makyaja gerek var mı ki?
yargılanır mı bilmem de saçma.
bakımlı olmak kötü değil
Hayır değil tabi ki
Makyaj bir tercih yargılanacak bir şey değil
Her makyaj yapanda düzgün insan olmuyor maalesef.
yani fazla abartı takıntı gibi
Ozguven eksikliği var
Evet garip bir durum
Ayni ben tabi 2019 yılında ben
Bende öyleyim maalesef
En İyi Görüş