1) ne zamandır yapıyorsun? Ve doğru çalışıyor musun? 2) beslenmene dikkat ediyor musun? 3) uykuya dikkat ediyor musun? 4) yeterli su içiyor musun? 5) ayrıca spor yaptığın belli oluyor. Senin bunu fark etmen zor. Spora başlamadan önce bir fotoğrafın varsa şimdiki halinle karşılaştırma yap.
Diyetini eksiksiz ve kusursuz yapıyorsan, sporun da hakkını veriyorsan iyi dinlenmiyorsun demektir. İyi de dinleniyorum aslında diyorsan hatayı bulmak için ne yiyip içtiğine kadar ve spor programını bilmem gerekiyor))
Başka bir şekilde yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. İstersen diyetisyeninle ve spor antrenörünle de bu konuları konuşabilirsin.
Nekadar süre yaptığına, idman disiplinine, dinlenme düzenine ve diyetine bağlı bir durum ama hemen bişeyler beklemek yanlış enmaz 6 ay sonra gözle götülür fatklılıklar başlarken fark yaratmak için başladım sonra hayatımın bir parçası haline geldi ve 8 yıldır devam ediyorum
O kadar kilolu değilsin sonuçta Daha az etki eder Yaptığında yanlış yaptığın şeyler olabilirmi ya da süre yapma şekli vs? Birde yağlar katman katman olur sende çok azdır çok incelmistir o katlar Kırmak için zorlaman gerekebilir Başlangıçta açma germe Kapanışta soğutma yapiyormusun Umarım istediğin gibi olur Bence daha çok terleyecek şekilde yaparsan yararını görürsün
Spor süreklilik ister diyette aynı şekilde öyle. Yani 1-2 hafta düzenli yapınca istediğiniz vücuda kavuşamazsınız. Biraz da hormonsal bir şey. Hormonlarınız geç etki gösteriyor olabilir ya da sizin vücudunuz olduğundan değişimi fark etmemeniz normalleşmiştir. Tavsiyem spora ve diyete devam etmeniz, bırakırsanız tamda gelişim evresinde vazgeçiyor olabilirsiniz.
tatlım bu süreç 2 haftada belli etmez kendini. diyet için 1 ay düzenli yaparsan etkisini alırsın sporla kas ve vücut gelişimi için çok sabırlı olman ve aylarını vermen lazım
Kısa sürede faydasını göremezsin. Üzerinden biraz olsun zaman geçmesi gerek. Ayrıca bu süre zarfında düzenli olarak sporunu ve diyetini yapmalısın. Aksaltma.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vücudun limitlerine ulaşmıştır. Belli bir seviyeden sonra yağ yakımı çok güçleşir, yeni kas kütlesi yaratmak ise ayrı bir dert haline gelir.
Beslenmen iyi değildir Yeteri kadar yoğun çalışmıyorsundur. Gün veya set atlıyorsundur Kaytarıyorsundur. Bir çok sebebi olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben 10 YIL antrenörlük 15 yıl sporculuk geçmişi olan 8 yıl akademik eğitim alan spor alanında biri olarak yaptığın spor ve beslenmenin yetersizliğinden kaynaklandığını söylüyorum yardım al ak istersen bana ulaşabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazen bazı şeyler için sadece çaba yetmez daha çok çabalamak laızm spor eğzersizleri artacak beslenmeni daha dikkatli yapmalısın bir hafta sadece karbonhidratı çok düşür protein sebze ağırlıklı beslen hafif spor yap sonucu göreceksin