Spor Kaç kilo ağırlık kaldırabilir-tasiyabilirsiniz? Candanbirkızz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kaç kilo ağırlık kaldırıp taşıyabilirsiniz bu insan eşya veya herhangi bir şey olabilir? Güncellemeler+1 yıl Gerçekçi rakamlar verelim lütfen? ☺️ Güncellemeler+1 yıl Güncel Kaç kilo ağırlık kaldırabilir-tasiyabilirsiniz? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl 100'e kadar zorlarım.Daha fazlası olursa paçamdan bir kaç iç organ düşebilir. 😂 2 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Satılan bir içme suyu bidonunun ikisini taşırım ve bir bidonu kaldırıp su pinarina takarım. 1 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Eşya 80 civarı ydi en son form dan düşmüş sem bilemem 1 1 Yorumla Harbigençç +1 yıl Fazla rakam veren olursa rica et yarışmalara katılsın lar 😂 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben omuzlarımdaki yükü zor taşıyorum ekstra bir şey taşıyamam 0 0 Yorumla
oskamks Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl 100 kilo bencpres yapıyodum dum dum şimdi 60 70 falan 1 0 Yorumla
zulemazahirr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl 90 falan 3 10 Yorumla Harbigençç +1 yıl Benden çok kaldıran biri 😂😂 Yorumla zulemazahirr +1 yıl Senide kaldırırım ben Yorumla Harbigençç +1 yıl Emin olma bence 😉 Yorumla Harbigençç +1 yıl Bu arada görüşüne yazdığım içinde kusura bakma Yorumla Candanbirkızz +1 yıl 90 ? İnsan sanırım? Yorumla Harbigençç +1 yıl Arkadaş beni kaldıracak ben o kilodayim 🤣 Yorumla zulemazahirr +1 yıl İnsan değilde ağırlık kaldirmisligim var 😂 Yorumla Harbigençç +1 yıl Kaldırıp bırakmak değil ama hareket edebilir misin 🙄 Yorumla zulemazahirr +1 yıl Yes küçücük görme beni gucluyumdur Yorumla Harbigençç +1 yıl Bayan sin diye küçük görüyorum sanma şaşırdım sadece imkansız değil sonuç da Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl 109 ve üzeri taşıma pozisyonuna göre değişiyor 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl 150 Kilo Kaldırır Taşırım 1 5 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Düzgün Konuş Lan Kabuk Ben Halter Kaldırıyorum Her Gün 150 Kilo Seni İnandıracak Değilim Yorumla oskamks +1 yıl 150 kilo kaldırıyomus yalana bak bklu Yorumla RıfatŞen +1 yıl Gelde Gör Lan popiş Lalesi Yorumla oskamks +1 yıl Tipine scym yalancı bk Yorumla RıfatŞen +1 yıl Senin Tipinden Benim Tipim İyi Lale Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Hiç yoramam kendimi 1 1 Yorumla Candanbirkızz +1 yıl Peki öyleyse somut bir örnek üzerinden vermeyim mecbur kalsan ve örneğin alışveriş poşeti olarak her iki elinde. dolu dolu en fazla kaç kilo taşıyabilirsin? Yorumla
Nickbulmakcokzormuş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 20 maksimum. 1 1 Yorumla Candanbirkızz +1 yıl Peki her iki kolunda dolu dolu en fazla kaç kilo pazar market poşeti getirebilirsin tahminin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
100'e kadar zorlarım.
Daha fazlası olursa paçamdan bir kaç iç organ düşebilir. 😂
Satılan bir içme suyu bidonunun ikisini taşırım ve bir bidonu kaldırıp su pinarina takarım.
Eşya 80 civarı ydi en son form dan düşmüş sem bilemem
Fazla rakam veren olursa rica et yarışmalara katılsın lar 😂
Ben omuzlarımdaki yükü zor taşıyorum ekstra bir şey taşıyamam
100 kilo bencpres yapıyodum dum dum şimdi 60 70 falan
90 falan
Benden çok kaldıran biri 😂😂
Senide kaldırırım ben
Emin olma bence 😉
Bu arada görüşüne yazdığım içinde kusura bakma
90 ? İnsan sanırım?
Arkadaş beni kaldıracak ben o kilodayim 🤣
İnsan değilde ağırlık kaldirmisligim var 😂
Kaldırıp bırakmak değil ama hareket edebilir misin 🙄
Yes küçücük görme beni gucluyumdur
Bayan sin diye küçük görüyorum sanma şaşırdım sadece imkansız değil sonuç da
109 ve üzeri taşıma pozisyonuna göre değişiyor
150 Kilo Kaldırır Taşırım
Düzgün Konuş Lan Kabuk Ben Halter Kaldırıyorum Her Gün 150 Kilo Seni İnandıracak Değilim
150 kilo kaldırıyomus yalana bak bklu
Gelde Gör Lan popiş Lalesi
Tipine scym yalancı bk
Senin Tipinden Benim Tipim İyi Lale
Hiç yoramam kendimi
Peki öyleyse somut bir örnek üzerinden vermeyim mecbur kalsan ve örneğin alışveriş poşeti olarak her iki elinde. dolu dolu en fazla kaç kilo taşıyabilirsin?
20 maksimum.
Peki her iki kolunda dolu dolu en fazla kaç kilo pazar market poşeti getirebilirsin tahminin?
Hiç taşiyamam kusura bakmayin.
1 kilo