Şimdi benim kalçam büyük bacaklarım kalın ama yağ. Sarkık değil aslında kalçam ve bacaklarım spor yapmışım gibi duruyor. Düzenli yürüyen birisiyim. Kalçam ve bacaklarım küçülür mü yoksa kas kazanır daha mi büyür?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şekil alır bacaklarınız. Oradaki yağları eritici bir çok egzersiz var zaten..
Şimdi ben Lilly Sabri ve Chloe Ting yapıyorum kalori alımını azaltmadım ve günde yaklaşık 1 saat egzersiz yapıyorum ısınma soğuma dahil bu durumda kalçam sadece yağ kaybedip kas kazanır ve aynı boyutu korur mu yoksa yağ kaybedip küçülüp sonra mı kas kazanır devam ettikçe yani
Önvelikle yağ kaybedecek tabii ki. Eğer yağ yakıcı hareketler yapıyorsanız. Sonra da kas yapacaktır siz devam ettikçe. Ama hareketlerin zamanla fazla tekrarına ve bir üst hareketlere geçince kas yapacaktır..
Mmm çok teşekkür ederim beslenmem nasıl olmalı peki yani kaloriyi azaltmalı mıyım günlük ihtiyacım olanı mı almalıyım
Spor yapıyorsunuz kaloriyi azaltmayın. Günlük ihtiyaç ne ise onu alın. Bu arada tabii ki karbonhidratlardan uzak durun , makarna - ekmek filan..
Bu arada bunu aklınıza koyduysanız şayet 1 sene sonrasında da - 5 sene sonrasında da çok dikkatli olmasınız tekrar eskiye dönmemek için.
Ben artık düzenli olsun istiyorum normalde spordan nefret ederdim ama su an hobi oldu benim için bu arada bulgur pilavı ve çavdar, tam buğday veya ekşi mayalı ekmek tüketiyorum sadece bir de yulaf
Tam buğday ve ekşi mayalıdan uzak durun. Bulgur pilavından da. Bol bol sebze yiyin. Çavdar ekmeği sorun değil kalorisi çok düşük. Hatta ekmek yerine haşlanmış patates yiyin. Kızartması değil tabii ki.😂 hatta ileride ki zamanda vücudunuz hamlık olayını geçince ağrınız sızınız olmadığında 1 saatte akşam yapın egzersizlerinizi, önce yarım saatle başlayın zamanla sonra 1 saate çıkarın..
Çok ama çok teşekkür ederim tavsiyelerin için en açıklayıcı cevap oldu benim için 🙏🏻
Rica ederim. 👍 unutma ama bu iş sigara bırakmaya benzer artık bunu ilke edindin asla bırakma ve 5 sene sonra bile devam et. Hayırlısı olur inşallah. Daima fit olmak çok güzel bir şey..
Bunu indirebilirsin telefonuna. Müthiş egzersizler var. www.fitonomy.com
Google play store dan indirin. Fitonomy' i..
büyümez o kesin de çalışmana göre incelebilir ya da sıkılaşabilir
Başlarda küçülür 3 aydan sonra büyümeye başlar
Benim yaza kadar yapmam gerek şimdi kalcam cok büyük değil aşırı değil yani 103 falan yani 5 ayda 10+ cm küçülüp sonra tekrar 10+ cm kastan büyür mü
Doğru beslenirsen buyur
Günlük ihtiyacım olan kaloriyi azaltmadım bol bol protein tüketmeye çalışıyorum yani yoğurt yulaf yumurta et balık baklagiller vs. yağ da tüketiyorum zeytinyağı Hindistan cevizi yağı zeytin ceviz fındık vs.
Protein ağırlıklı besleneceksin L-carnatine al ve sabahları kahve iç
Su an evde spor yapıyorum başlangıç gibi benim için uygun olur mu? Lilly Sabri ve Chloe Ting den çalışıyorum program halinde
Carnatine kalıp yağları parcalamaya yarar kahve de enerji verir yağ yakımını arttırır ikiside yağ yakımını hizlsandirir
Spordan 1 saat ya da yarım saat önce türk kahvesi içiyorum ben sadece ama araştıracağım teşekkür ederim tavsiyelerin için 🙏🏻
Rica ederim
Ağırlıkçalışması yapıyorsan kas yaparsın
Hmm salona gitmiyorum evde Chloe Ting ve Lilly Sabri den çalışıyorum günlük kalori ihtiyacımı alıyorum bol bol protein tüketmeye çalışıyorum
Onları bilmiyorum da zorluyorsan hedef bölgeyi iyi diyelim
Zorlamak derken yani sey mi hareketleri yaparken tüm kaslarım yırtılıyor gibi hissediyorum cayır cayır yanıyorlar
Ya öyle değil gerçekleri söylemek gerekirse hayal kurma bence senin yaptığın dayanıklılığını arttırır sadece, kas gelişimi için 8-12 arası tekrar yapabileceğim bir şiddet uygulaman lazım bunun içinde ağırlık kullanman şart
Mm ben daha yeni başladım spora su an bu hareketler bile bana çok zor geliyor zamanla dediklerini yaparım teşekkür ederim tavsiyelerin için 🙏🏻
Aslında ikisi birden olur
mmm peki lilly sabri ve Chloe Ting yağ yakıcı videolar mi paylaşıyor kas geliştirici mi ben onların programına uyuyorum su an kalcam 103 falan belim de 70 ben belim 65 falan olsun kalcam da bu ölçüde kalsın ama daha şekilli olsun istiyorum zaten sıkı
Yani genlerine kadar bir sürü etken var en basit yapın kiloyu bacaktan kalçadan vermeye yatkınsa dediğin otomatikman daha da zor oluyor bunu başladıktan sonra zamanla görüceksin ona göre de program yapıcaksın
Çok teşekkür ederim cevabın ve tavsiyelerin için 🥰🙌🏻
Rica ederim iyi sporlar bi de pes etme sakın : ))
Yaptığın hareketlere göre değişir birader
Pardon hanımefendi
Chloe Ting ve Lilly Sabri nin videolarını yapıyorum
Benim sana tavsiyem bol bol su içerek aynı zamanda koşu yap
Ben çok kilo verdim
Bu hareketler falan boş yani kısa sürede etkisi olmaz
Ben kilo vermek istemiyorum kalçamin boyutunu koruyarak kas kazanmak istiyorum
Eğer dediğin gibi büyükse biraz küçülmesini istemez misin
Yayık değil ve çok büyük de değil sıkı ve hoş duruyor
Yani dediğim gibi koşarak bu sorunu çözebilirsin. Koştuğun zaman kalçandaki bütün kas yapıları hareket ederek yeni kas oluşumunu başlatır. Bu da daha şekilli durmasını sağlar. Yani pantolon vs giydiğinde seksi bir görüntü ortaya koyar. O yüzden böyle onlarca harekete hiç gerek yok
Teşekkürler tavsiyelerin için yürüyüş yerine koşuyu deneyeceğim 🙏🏻
Rica ederim 😊
Löp löp iyidir
Soru bu değil farkındaysan!
Parlak bir görüntü olur ama zayıflarsan kas harici kılcal çatlaklar da olur
Kilo vermeden kas geliştirmek istiyorum ben yani bel incelsin kalça aynı kalsin ama kas olsun kalori alımını azaltmadım günde ısınma soğuma dahil 1 saat Chloe Ting ve Lilly Sabri den egzersiz yapıyorum
Evde mi
Evet evde yapıyorum
Yas boy kilo kaç
22 165 62 ölçülerimi de vereyim mi?
Özelim açık
Ne oldu