Alt bacak nasıl inceltilir?

Arkadaşlar, kısa boyluyum (160) 56 kiloyum genel olarak kilolu değilim ama bacaklarım ve özellikle de alt bacaklarım kalın. Ama kas veya yapısal bişey değil biliyorum çünkü eskiden böyle değildi bir dönem kilo alıp verdim ve bacaklarım sonrasında incelmedi. Baldırlarıma dokunduğumda yumuşak esnek elimle sıkabiliyorum yani kastan dolayı değil yağdan dolayı kalın görünüyorlar. İnceltmek için neler yapabilirim? Bu arada bol su tüketiyorum sağlıklı besleniyorum günde 2 öğün yiyorum yediklerime dikkat ediyorum. En çok merak ettiğim ve asıl sorum şu; Calf raise denilen, parmak ucunda yükselip inme hareketi alt bacaklarda incelme sağlar mı? Yağın kasa dönüşmediğini biliyorum, normalde bu hareketi calf kaslarını geliştirmek için yaptıklarını biliyorum. Ancak etkili bir egzersiz ve baldırlarımda çok güzel yanma hissediyorum o bölgenin çalıştığını hissediyorum dolayısıyla kas olması için önce bölgedeki yağın yakılması gerekiyor zannediyorum. Yani yağlı ve yumuşak baldırlara sahipken calf raise yapmak kalınlığa neden olur mu, yoksa tam tersi kaslar çalışırken yağ yakıp incelir mi? Günlük olarak yapıyorum bazen aklıma geldikçe ama kalınlaşma veya incelme gibi bir şey gözlemlemedim. Özellikle sporla ilgilenen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Alt bacak nasıl inceltilir?