Spor Atletico Madrid 2-0'dan, 2-2 ye getirdiği maçı alır mı? EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uzatmalarda son 5 dk Güncellemeler+1 yıl Rakip Valencia yazarken 3 de geldi 😂 Güncellemeler+1 yıl 4 de gelir mi 😂 Atletico Madrid 2-0'dan, 2-2 ye getirdiği maçı alır mı? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aldı bile.. Helal olsun. 1 1 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Aynen.. Simeone büyük teknik direktör. Aynı Terim gibi 😂 Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet alır 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kazandı 1 0 Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl İmkansız 0 3 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Şu an 3-2 :) Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Ne dersem tersini oyna kazan 😂 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Hahaha oynamak için sormadım. İzliyordum, güzel maç oldu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aldı bile.. Helal olsun.
Aynen.. Simeone büyük teknik direktör. Aynı Terim gibi 😂
Belli olmaz girilmez bu dakikada
evet alır
Kazandı
Aldi
İmkansız
Şu an 3-2 :)
Ne dersem tersini oyna kazan 😂
Hahaha oynamak için sormadım. İzliyordum, güzel maç oldu.
umarım alamaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!