Ronaldo "Ben 18 yaşımdayken, olgun oyuncular benimle tecrübelerini paylaşıyordu. Bende bunu hep kendimi geliştirmek için kullandım. Ancak bu yeni nesil eleştiri kabul etmiyor."
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Katılıyorum, çünkü hem dünya yıldızı bir futbolcu hem de eski-yeni tüm oyuncularla ve futbolun futbol olduğu zamanlarda da oynadı. Eleştiriye açık olmamak da oyuncunun gelişimini, oyun görüşünü ve karakterşerine de bazen etki ederek stresle mücadele ediyorlar ister istemez. Ronaldo varsa işin içinde yüz kere, bin kere, milyon kere düşünmek gerekir.
Çok aptal bir nesil geliyor deyince Z kuşağı linç ediyor da, ronaldo da aynısını demiş, şimdikiler 18 yaşında kendini ilah sanıyorlar, havalarından geçilmiyor, ne anne babalarına ne büyüklerine saygıları yok, adamlar ronaldo ve messiye bile artistlik yapıyorlar, dünyanın bir daha asla göremeyeceği yeteneklere
Ronaldo yaşı gereği hem eski hem de yeni nesil jenerasyonlar da oynamış nadir oyunculardan biri.
O yüzden her şeye hakim ve söylediği de çok doğru şimdiki futbolcuların tamda sorunu bu zaten.
Haklı , insan kendisinde görmediği eksikleri başkasından görerek ve duyarak kendini geliştirmeli. Eleştiriye kapalı olmak , sadece kendi gelişiminin önünü kısıtlar.
Cevap
4Cevap
Doğru söylüyor. Ronaldo gibi bir futbolcu bir şey diyorsa 2 kere düşünmesi gerekir
Siiiüüü diyorsa doğrudur.
Haklı genellikle gençler fena
Ronaldo reis diyorsa doğrudur
Ronaldo boş yapmaz..
Ronaldo dediyse dogrudur
Doğru diyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?