Rap yıldızı Norm Ender Ronaldo'nun kadro dışı bırakılmasını eleştirdi.
Sizce Norm Ender eleştirisinde haklı mı?
Ronaldo, Manchester United'tan büyük mü?
#kafamıngüzelligi #SenciyizCR7

Rap yıldızı Norm Ender Ronaldo'nun kadro dışı bırakılmasını eleştirdi.
Sizce Norm Ender eleştirisinde haklı mı?
Ronaldo, Manchester United'tan büyük mü?
#kafamıngüzelligi #SenciyizCR7

bir Manchester Unitedlı olarak Ronaldo kesinlikle kulüpten büyük değil aslolan ManU'dur. Maç bitmeden stadı terk etme saygısızlığında bulunuyorsa kim olduğuna bakmadan cezası verilmeliydi. Ronaldo bir gün toprak olacak ama Manchester United sonsuzdur. Ronaldo'yu ne kadar sevsem de tarihin en iyilerinden birisi olması onun kafasına eseni yapacağını ve koca bir kulüpte söz sahibi olacağı anlamına gelmez. ManU'nun Ronaldo'dan ve fanlarından çekinmeden bu kararı alması kulübün kimseye eyvallahının olmadığını gösterir. Bunu bir de Real Madrid yapardı.
Cevap
4Cevap
Haksız çünkü hangi futbolcu olursa olsun maçın bitiş düdüğü çalmadan zaten bi kaç dakika kaldı diyip soyunma odasına gidemez, belki son bi kaç dakika teknik direktör onu oyuncu değişikliği ile maça alabilirdi yani sen orada yedek kulübesinde beklemen gerekirken uzaklaşamazsin ortamın moralini düşüremezsin ya adam oyuna sokmak istese adam nerde soyunma odasına gitti!!! Büyük saçmalık.
Hiç anlamadığım bir konuda uzun uzun yazıları olanlardan korkuyorum 🥺
Bence haklı...
Valla katılıyorum futbolcu değil onlar FUTBOL un kendisi zaten aga Ronaldo Messi
Yüzde yüz haklı sen kimsin de Ronaldo'yu yedek bırakıyorsun köpek
İnsanlar:bizene
Ülkenin rapçisi bile antrenör kesiliyor aw.
şunun kulaklarını üstten kesmek istiyorum
haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?