A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından, 2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusundan biri olarak seçildi!Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Tokyo Olimpiyat Oyunları gibi 2021'in en iyi spor organizasyonları baz alınarak hazırlanan "The #BestOf2021" listesinde kendisine yer edinen Eda Erdem Dündar, 11.sıraya yerleşti!Bu başarıyı nasıl buldunuz KizlarSoruyor üyeleri? Gururlandık mı? Gururlandık bence!
Milli voleybolcumuz Eda Erdem Dündar, FIVB'nin "2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu" listesinde yer aldı! Gururlandık mı?
Milli takip mücadelelerini küçüklüğümden beri takip ederim. Edanın 19 20 yaşların da ilk milli formayı giydiği günleri hatırladım soruyu görünce. Kocaman kocaman renk renk tokatlar takar, sayı alınca deli gibi sevinirdi. O günlerden belliydi böyle büyük bi başarıya sahip olacağı. Bravo Eda Erdem Dündar. Bir kez daha gurur duydum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eda uzun zamandır milli takım oyuncusu Fenerbahçe oyuncusu değil. Bir kulüp performansına bakın bir de milli takım performansına. Fenerbahçe bu yıl ortaları olmadan oynuyor nerdeyse. En iyisi kulübü bıraksın sadece milli takımda oynasın
Kendisini Tüm Gönlümden Tebrik Ediyorum. ve Bence Yeni Nesil için Çok Güzel bir idol lakin başkasının başarısı ile gururlanmak bana her zaman saçma gelmiştir. bence bütün gurur Eda Erdemin kendisinin olmalı. çünkü sonuna kadar hak ediyor.
Zaten gelmiş geçmiş en iyi 100 oyuncu arasına da girmişti, gerçekten çok başarılı bir sporcu. Gelecek nesil umarım Eda Erdem Dündar gibi kadınları örnek alır, tebrikler Eda!🙂
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Geç te olsa kıymeti anlaşıldı. Eda' nın sevinç duyması o listeyi büyütür. Çok ta umrumuz değil. Net. Biz kıymetimizin farkındayız. Net. #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Kaptanı Tebrik ediyorum. Fenerbahçe camiasında bir Alex bir de Eda kaptanın yeri doldurulmaz. 💛💙 Vakıfbank egonuyu transfer ediyor bundan sonra sultanlar liginin ne tadı kalır ne tuzu herkese geçmiş olsun.
Seviyorum bu kadını, asaletin insana bürünmüş hali resmen. Zeki, çevik ve ahlaklı. Tam bir sporcu. Soyadının da hakkını fazlasıyla veriyor. Fenerbahçe'de sevdiğim tek insan, filenin kraliçesi. 💛💙 😍😍
Sağlam oynuyor, hele o patlayıcı kuvvetle bana bir tokat patlatırsa toprak altına hızlıca geçişimi sağlayabilir gibi duruyor, heybetli ve dehşet verici.
Bu ülkenin kadınlarının böyle başarılı olması beni çok mutlu edip gururlandırıyor, en çok da dinci zihniyeti çıldırtıyor ya o beni daha çok mutlu ediyor.
@linkerboy1991 solcular Atatürk ile sağcılar dinle sömürüyor milleti zaten. Herkesin saygı duyduğu değerleri sanki bir tek kendileri dindar veya Atatürkçüymüş gibi sergileyenlerden nefret ederim hep.
@minnoş0636 olsun ben voleybol sevmem a Zehra güneş iyi oyuncudur bir kere uzun boylu ve kendine bakan güzel bir kadın. Öyle bir kadın ödül alması gerekir 🤩😁😁
Hayran olmak başka bir şey sırf hayranları çok diye ödül alması demek başka bir şey. Sizin kafalar değişik biraz o yüzden daha fazla uzatmicam bu konuyu
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Milli voleybolcumuz Eda Erdem Dündar, FIVB'nin "2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu" listesinde yer aldı! Gururlandık mı?