Başarılarıyla adından her zaman söz ettiren Naz Arıcı, İtalya'da düzenlenen "Winter World Masters Games"de dünya şampiyonu oldu. Başarılı sporcumuz, buz pateni altın bayanlar II kategorisinde altın madalya kazandı.
Naz Arıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “4 senede bir yapılan, dünyanın en büyük spor organizasyonu olan Dünya Masterlar Kış Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ettim. Bugün yarıştığımız artistik buz pateni altın bayanlar II kategorisinde ülkeme bir altın madalya kazandırmanin tarifsiz mutluluğu içindeyim” ifadelerini kullandı.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tebrikler gurur verici
Buz patenine 29 yaşında başlaması.. bende buz pateni yapıyorum umarım bir gün detaylı eğitim alıp milli olabilirim belki naz gibi 🫠
Ülke de zaten ne başarılırsa kadınlar başarıyor spor alanında
tabii efenim.
@Venetor yalan mıı
En sevdiğim spor dalında böyle bir başarı görmek gurur verici. Helal olsun 👏
Tebrik ederim. Buz pateni çok severim. İzlemeside keyiflidir. Sporcumuzun başarıları daim olsun
Tebrikler de dünyanın en büyük spor organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve FIFA Dünya Kupasıdır.
başarıları daim olsun gurur duyulacak bir başarı
Ne varsa kadınlarımız da var, hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum
Guzel gercekten🌟 ulke gittikce ortadogu gibi oldu cunku. kadinlarin basarilari bu anlamda onemli
kadın sporcularımızın her biri yıldız gibi parlıyor, bayrağımızı her yerde dalgalandırıyorlar
Evet öyle bir sürü başarılı kadın sporcularımız var futbol kadar ilgi gösterseler keşke
Erkek kadın ülkemize katkı sağlayan bütün sporcuları tebrik etmek lazım 😊
Tebrik ediyoruz kendisini
Çocukken hep patinaj izlerdim çok sevindim.
tüm sporcularımızın başarısı gurur verici
Tabiki gurur duyuyorum tebrikler
Tebrikler
Evet gurur verici.
Kesinlikle öyle
gurur verici evet
Evet
Tebrik ederim.
Gurur verici cidden
Evet kesinlikle her zaman destekçileriyizzzz
Tebrik ediyorum
Gurur verici