Evet arkadaşlar geleceğin takımı kuruluyor palavrasıyla galatasaray takımının aldığı çöp oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz? 17,5 milyon euro maliyet bonuslar hariç ve bu oyuncuları şu anda satmaya çalışsan hiç birine 3 milyon euro bile vermezler! Arkadaşlar galatasaray nereye gidiyor?
Cicaldau, morutan, berkan ve mustafa mohammed'in toplam bonservis maliyeti 17,5 milyon euro! Bu çöpler bu kadar para eder mi?
sorun gs degil turk futbolu onlara verilen paranın yarısı alt yapıya harcansa ne yıldızlar cıkar ama alt yapıya harcanan 10 goze batarken bunlara verilen 1000 goze batmaz
Çöp'ten başka ne denir bu oyunculara? Siz galiba bu takımın nerelerden geldiğini bilmiyorsunuz! Daha 5-6 sene öncesine kadar bu takımda sneijder'ler, drogba'lar ve melo'lar oynarken şimdi ise mustafa mohammed'ler, halil'ler, cicaldau'lar ve morutan'lar oynuyor! Kanatlarda eboue ve riera'lar dan van anhoolt ve yedlin çöpleri oynuyor!
Neyini bekyelecem be! 22 puan fark yemiş galatasaray ve 38 haftalık maraton'da bu gidişle 28. haftada falan matematiksel olarak şampiyonluk şansı bitecek ama sen hala la fontaine'den masallar anlatıyorsun! 😂
@UfkunÖtesi Yahu bu lacivertgandalf mıdır ne haltsa artık futbolun F'sinden anlamıyor ve her hafta şampiyon olacağız hayallerinde! 22 puan fark yemiş takım bu hala 8'de kapanır 18'de diyor ama fark 22! 😂
Ne demezsin, bütün genç ve gelecek vaad etmeyen ne kadar çöp varsa toplamışlar! Artı sitede galatasaray eleştirilemez diye bir kanun var da ben mi bilmiyorum! 😂
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Cicaldau, morutan, berkan ve mustafa mohammed'in toplam bonservis maliyeti 17,5 milyon euro! Bu çöpler bu kadar para eder mi?