Spor Düzenli antrenmanla kaç ayda incelirim? Yüzüm incelir mi? Yeterinceiyidegil Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kilo vermeden incelmek mümkün mü? İncelmek için hangi spor yapılmalı?1. Düzenli antrenmanda kaç ayda sonuç alırım?2. Yüzüm incelir mi? Düzenli antrenmanla kaç ayda incelirim? Yüzüm incelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_KanunSuz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bılmazsan sonuç alırsın 1 38 Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Yüzüm de kendim de incelicem İnşPeki agırlıkla çalısırsam kas mı olur direkt skdkxkx yoksa incelir miyim Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Ölçü olarak nasılsın Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Ölçü mü biz ölctük ölçülerde sıkıntı yok da kendimi çok hantal hissediyorum kilom da cok yok aslında ama galiba hareketsizlik beni katletti Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl O zaman hareket et zayıflamayı boş ver sıska olmaya gerek yok Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl 57 kiloyum da biraz sıska olayım diyodum sjdjd beğendiğim fizikler var böyle kaslı maslı fit Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Bence kilon çok iyi 1.65 üstü değilsen göbüş varsa ona adapte ol derim. Kadın da kas çokta iyi değil yani Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl 173 boyum var sjdkdd ama hantal görünüyorum yaa böyle kas gibi degil de sıkı olsam güzel olur ince görünmek istiyorum ama kilom az oldugu halde böyle bir şey oluyo anlamıyorum. Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Kafana göre takıl 35 kilo ol Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Smzkzmzsmzm yardımcı oluyorsunuz diye sevinmiştim üzdü Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Sana kimse yardımcı olamaz. Şartlanmışsın zaten bildiğini okuyacan kim neden durduk yere kendini yorsun Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Şartlanma değil ya dediğiniz kafamı kurcaladı bile skdkd kas iyi değil dediniz bilmiyorum ki kafamda tam Bi şi yok Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Gizli olarak nasılım sorusu sor milletin fikrini al çoğunluğa uy o zaman Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Tamam demedim Bi şi jsjd fikriniz ve yardımınız için saolun Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Demogoji mi yapıyon yardımcı olmadım ki jdjfs sende sağ ol Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Xkxkxkx Ay yok be kibarlık yapıyom Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Kibarlığı da kimseye bırakmazmış sjdk Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Xkxkxkx aynen cok sükür Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Bu dünya sen gibiler yüzünden dönmeye ediyor, devam edin yılmadan usanmadan küfür edilse bile elit ve hanım efendilikten ödün vermeyin dermişim : P Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Sjzjxjxjx Ay tam yükseldim mutlu olcam tak yere çaktınız sjsjxjx neyse gene teşekkürler dermişim :P Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Yanılıp yunulup rica ediyormuşum falana djdjs Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Sen rica etcen jsjsd güldüğüne şahit oldık ben ve hayali arkadasım şoklardayız sksj Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Hayali arkadaşında gelsin o neden saf dışı kaldı ki misafir perver değil misin demek istiyor o : p Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Skxkxkdkxkx cagırdın madem gelir ki kırmaz o kendisinden kırılgan jsjd Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Gelsin tabi bende benimkini çağırim bir okey dönelim madem dörtlendik djkx Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Offf ne sarar biliyo musunuz sjsjs Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl İyi kafa açardı şu an benim orti kabül etmiyor ama iskambile dönelim ama ben hiç anlamam yancı olacam : p Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Sjxkxkskxmdkx ortine iki dakkada ögretcem Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Önce püf noktaları öpret mesela taş çalmak gibi 😜 Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Xkxkxkx olmadı.. Yakışmadı Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Bu ülkede emekle bir şey olmadığını okeyde öğrensin : p Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Umarım burdan içeri alınmayız sjdj cok pis adam satarım sjdjd Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Para da etmem ki hediye edersin anca djkswıejs Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Vallaa hapisin parası olur mu bilmem ben yatamam sjdjx Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Allah düşman başına vermesin neyse büyük konuşmucam şimdi, ne desem yaşıyom anasını satim : D Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Xkxkxkx deme deme Allah korusun hakketen Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Yeri geliyor eve dayanamıyoruz ne bilim hayali bile hoş değil Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Degil ya yaşayan bilir anmamak lazım Yorumla _KanunSuz_ +1 yıl Haklısın gereksiz laftı Yorumla
kullanicimi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Koşarsan düzenli spor yaparsin fit olursun 1 3 Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Yüzüm incelir mi? Yorumla kullanicimi +1 yıl 2 ay sürer Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Tamam incelir yani skdkd Yorumla
IWantYouPlayGame Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen 1 4 Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Sorularım bunlar hocam yüzüm incelir miiiVe kaç ayda sonuç alırım bacak incelemek için ip atlamayı düşünüyorum Yorumla IWantYouPlayGame +1 yıl Görmeden bişey diyemem şimdi Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Genel gözlemlerinizi yazabilirsiniz Yorumla Yeterinceiyidegil +1 yıl Gelemem Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısa sürede 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bılmazsan sonuç alırsın
Yüzüm de kendim de incelicem İnş
Peki agırlıkla çalısırsam kas mı olur direkt skdkxkx yoksa incelir miyim
Ölçü olarak nasılsın
Ölçü mü biz ölctük ölçülerde sıkıntı yok da kendimi çok hantal hissediyorum kilom da cok yok aslında ama galiba hareketsizlik beni katletti
O zaman hareket et zayıflamayı boş ver sıska olmaya gerek yok
57 kiloyum da biraz sıska olayım diyodum sjdjd beğendiğim fizikler var böyle kaslı maslı fit
Bence kilon çok iyi 1.65 üstü değilsen göbüş varsa ona adapte ol derim. Kadın da kas çokta iyi değil yani
173 boyum var sjdkdd ama hantal görünüyorum yaa böyle kas gibi degil de sıkı olsam güzel olur ince görünmek istiyorum ama kilom az oldugu halde böyle bir şey oluyo anlamıyorum.
Kafana göre takıl 35 kilo ol
Smzkzmzsmzm yardımcı oluyorsunuz diye sevinmiştim üzdü
Sana kimse yardımcı olamaz. Şartlanmışsın zaten bildiğini okuyacan kim neden durduk yere kendini yorsun
Şartlanma değil ya dediğiniz kafamı kurcaladı bile skdkd kas iyi değil dediniz bilmiyorum ki kafamda tam Bi şi yok
Gizli olarak nasılım sorusu sor milletin fikrini al çoğunluğa uy o zaman
Tamam demedim Bi şi jsjd fikriniz ve yardımınız için saolun
Demogoji mi yapıyon yardımcı olmadım ki jdjfs sende sağ ol
Xkxkxkx Ay yok be kibarlık yapıyom
Kibarlığı da kimseye bırakmazmış sjdk
Xkxkxkx aynen cok sükür
Bu dünya sen gibiler yüzünden dönmeye ediyor, devam edin yılmadan usanmadan küfür edilse bile elit ve hanım efendilikten ödün vermeyin dermişim : P
Sjzjxjxjx Ay tam yükseldim mutlu olcam tak yere çaktınız sjsjxjx neyse gene teşekkürler dermişim :P
Yanılıp yunulup rica ediyormuşum falana djdjs
Sen rica etcen jsjsd güldüğüne şahit oldık ben ve hayali arkadasım şoklardayız sksj
Hayali arkadaşında gelsin o neden saf dışı kaldı ki misafir perver değil misin demek istiyor o : p
Skxkxkdkxkx cagırdın madem gelir ki kırmaz o kendisinden kırılgan jsjd
Gelsin tabi bende benimkini çağırim bir okey dönelim madem dörtlendik djkx
Offf ne sarar biliyo musunuz sjsjs
İyi kafa açardı şu an benim orti kabül etmiyor ama iskambile dönelim ama ben hiç anlamam yancı olacam : p
Sjxkxkskxmdkx ortine iki dakkada ögretcem
Önce püf noktaları öpret mesela taş çalmak gibi 😜
Xkxkxkx olmadı.. Yakışmadı
Bu ülkede emekle bir şey olmadığını okeyde öğrensin : p
Umarım burdan içeri alınmayız sjdj cok pis adam satarım sjdjd
Para da etmem ki hediye edersin anca djkswıejs
Vallaa hapisin parası olur mu bilmem ben yatamam sjdjx
Allah düşman başına vermesin neyse büyük konuşmucam şimdi, ne desem yaşıyom anasını satim : D
Xkxkxkx deme deme Allah korusun hakketen
Yeri geliyor eve dayanamıyoruz ne bilim hayali bile hoş değil
Degil ya yaşayan bilir anmamak lazım
Haklısın gereksiz laftı
Koşarsan düzenli spor yaparsin fit olursun
Yüzüm incelir mi?
2 ay sürer
Tamam incelir yani skdkd
Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen
Sorularım bunlar hocam yüzüm incelir miii
Ve kaç ayda sonuç alırım bacak incelemek için ip atlamayı düşünüyorum
Görmeden bişey diyemem şimdi