#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Kadın futbolu oynayan bir kadın futbolcu mahallede veya profesyonel olarak maça çıkarken yüzüne makyaj yapabilir mi? #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Halısaha maçına gidecek kadın futbolcu makyaj yapabilir mi?
Valla bizim oynadığımız yerde, bizim. mactan hemen sonra çok güzel kızlar geliyor iki takım arasına karma 4-5 kadın... Bize bile maçı izletiyor çünkü gerçekten çok iyi top oynuyorlar. Zevk alıyorsun izlerken.
Valla hiç yapmadım. Aklıma gelmiyordu ki. Tabi biz ilkokul , orta ve lise dönemi... ona göre yorum yaptım. Fakat yine gitsem yine aklıma gelmex. Maça odaklaniyorduk direkt. Muhtemelen onlar da öyledir. Yapan vs varsa da , mutlaka birileri hatırlatıyor vb durumlardir. Çünkü cidden maçtan başka bisey düşünmüyor insan.
Estağfurullah 🙏 ben bir de bir kız arkadaşım daha vardı. Sadece bizdik kız olarak ama bizi erkek gibi görüyorlardi zaten ve okul takımlarında erkeklerle maça katılım iznimiz çok zor da olsa , oluyordu. Onlardan farkımız yoktu zaten. Özellikle şu hakem sahtekarlık ve taraf tutma olaylarına karşı falan 😁gerçekten çok güzel günlerdi ❤