+1 yılÖncelikle spora başlamalısın, daha sonra hocaların eğer ilgiliyse yardımcı olurlar. Şu an spora yazılmanın tam zamanı yaza fit girmek istiyorsanız. Daha sonradan hocalar yönlendirir zaten gerek antreman gerek beslenme. İlgilenmezlerse sen siteye sor tekrar yardımcı oluruz. :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPilates vücut şekillendirmek için harika bir spor. Hem tüm vücut hem de bölgesel incelme sağlıyor. Fit görünüyorsun aynı zamanda kas oranını da arttırıyor. Evde pilatese başlayabilirsin. Youtube'da çok fazla video var başlangıç dersleri özellikle ideal oluyor. Kolay hareketlerle başlar zamanla ağırlaştırırsın. Hem ekipmana da gerek yok fdgdgd
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. Günde 8 bardak su için. Hatta içebilyorsanız daha fazla bile olabilir. Yaz aylarında terleme yoluyla daha çok su atıldığından çok su içmek gerekir.
2. Çay, kahve ve kola gibi kafeinli içecekleri mümkün olduğunca az tüketilmeli.
3. Alkolden ve sigaradan uzak durun.
4. Tuz tüketimini azaltmalı sofrada tuzluk bulundurulmamalı yemeklere fazla tuz atılmamalı. Turşu, salamura gibi tuzlu konserve yiyeceklerden uzak durulmalı.
6. Fırında pişirme, ızgara ve haşlama yöntemlerini kulllanmalı, kızartma ve kavurmadan kaçınılmalıdır.
7. Abur cuburlarla ve işlenmiş gıdalarla beslenilmeli (çikolata, bisküvi, cips..)
8. Düzenli egzersiz yapmak selüliti önleyen ve yok eden en önemli önlemdir. Haftada en az 3 kez 45 dakika esneme, kardiyovasküler egzersiz ve sıkıştırma egzersizleri yapmak selüliti önemli derecede azaltır.
9. Yüzme de bir çok kası çalıştırdığından selüliti önler.
10. Egzersiz yapamayanlar günde yarım saat tempolu yürüyüş yapmalıdır.
11. Kilonuzu belli bir seviyede tutun. Hızlı kilo alıp vermek selülitleri artırır.
(Alıntıdır. )00 Yorumla
+1 yılFitness yapacaksin yavrucugum. Eger bu dediklerini istiyorsan aylarca yillarca salonda aci cekeceksin. Evde aci cekeceksin. Okulda iste her neredeysen aci cekeceksin. Cunku beslenme bu isin % 70 idir. Salonda yapacagin fiziksel aktiviteler % 30 udur. En zoru da salon disindaki yasantinda cevrende hayvan gibi cips hamburger tatli kunefe baklava hamur isleri vb. vucuda ne kadar faydasiz sey varsa hirsla ve kuyruga girerek tuketen bir toplumla savasmaktir. Eger kendine has saglikli lifli gidalardan meyve sebze ve protein agirlikli gidalardan bir yasam tarzi yaratabilir ve de salonda da bikmadan usanmadan calisabilirsen BU ISTEKLERINI yerine kesinlikle getirebilirsin... Saglikli uyku saglikli beslenme saglikli ve duzenli sportif aktivitelerle... Bunlardan 1 tanesi eksik okursa ruyanda gorursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce ayça kaya ile sayarak zayıfla ile
ayça kayadan
1 yumurta = 1 et demek
az tavuk göğüs =1 et demek
1 dilim peynir=1 et demek
1buyuk boy elma =2 meyve demek
5 -6 erik 1 meyve demek
1 kase yoğurt = 1 süt demek
1 bardak ayran =1 süt demek
1 bardak süt =1 süt demek
1 kepçe çorba =1 tahıl demek
2 -3 yemek kaşığı makarna= 1 tahıl demek
1 dilim tam buğday =1 tahıl demek
2-3 yemek kaşığı pilav =1 tahıl demek
3-4 dolma =1 tahıl demek
günde 5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyveyle 5333 formunu yakala
ayça kayanın kitabını alıp bakabilirsin
kitabın adı sayarak zayıfla 5333
bu 5333 de 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyveden geliyor
yağı saymamış ama vücudun yağada ihtiyacı var kendi kitap dada saymadığını belirtiyor
2 ceviz=1 yağ
5 zeytin =1 yağ
bir çay kaşığı zeytin =1 yağ
mesela
böyle böyle formunu koru 5333 günde geçme sakın bak öyle davran kesinlikle hem kalıcı hem de sağlıklı zayıflarsın kesinlikle kitabı almanı tavsiye ederim 10 12 lira civarı10 YorumlaBel için yağı tuzu unu şekeri kesiceksin. Gögüs için şınav çekebilirsin ama dolu dolu yapmasını bekleme sadece gögüs kaslarını calıstırdıgı icin söylüyorum gögüs kasların güclenir belki. Kalça için bu video. www.nasil.tv/Evde-ayakta-yapilabilecek-kalca-egzersizleri-nelerdir Piyasada çok video var ama bunu biraz inceledim ve incelediğim kadarıyla çok güzel açık bir anlatımı var
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçok teşekkür ederim :D
kilo vermek için öncelikle aldığın kalorinin fazlasını yakman gerekli... Çok kısa sürede 70 den 50 ye düşmekte sağlıklı değildir ki zatende düşemezsin bu kadar kısa sürede.
Çalışan birisi değilsen günde enaz 30 dakika tempolu yürüyüşler ile başlayarak ve yediklerinin içinden kalorili şeyleri çıkartareak sebzeye yönelmen lazım.00 Yorumla
+1 yılselülit tamamen yok olmaz bunu bende istedim ve araştırdım sadece gözükmeyecek şekilde kaybedebilirsin zor oda her neyse. çabuk kilo alıp verme ve sürekli masaj yap briden souk su ile şoka uğrat kalçaların hep harekette olsun twerk squat yap ben yapıyorum işe yarıyor
00 Yorumlayağı şekeri tamamen çıkar hayatından. ama tamamen. çorbaya bile kullanma :). kola asla içme. hazır meyve suları içme. su iç hem iştahını kapatır hem vücudundaki pislikleri atmanı sağlar. akşam 5-6 gibi son yemeğini yemiş olmalısın. ekmek tüketme tüketirsen de 1 dilim kafidir. gece asla yemek yeme. et ürünlerini pek tüketme. tüketirsen de yağsız tarafını haşlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBen yaptığım ve sonuç aldığım bir yöntem söyleyeyim, göbek vardı biraz ve bacaklarımın kalınlaştığını farkettim hemen tedbir almalıyım dedim, önce ekmeği hamur işini tatlıyı sağlı şeyleri azalttım hatta bazılarını hiç kullanmadım, düzenli yürüyüşler ve hafif tarzda sporlar yaptım, asansör kullanmadım, belirli yerlere hep yürüyerek gittim ve sonuç aldım
00 Yorumla
+1 yılYav bu kilo verme aslında o kadar zor birşey değil
inanman ve azimli olman gerekiyor...
yediklerine dkkat edip dikkatli beslenip
günde 2 saat spor yaparsan
2 ayda incecik olursun
ben bu 3 gündür ağır spor ve ciddi bir rejime girdim
ve şuan hala devam ediyorum00 Yorumla
+1 yılsıkı diyet yaparak kısa sürede kilo verebilirsin ama vücudun sarkar bu yüzden sporla desteklemen lazım, saat en geç 18.00da akşam yemeğini yemiş olmalısın, yağı şekeri ve karbonhidratlı şeyleri hayatından çıkartman gerek,bunların dışında yediklerin için porsiyonları küçültmen gerek
010 Yorumla- +1 yıl
diyetisyen burada bak soran kardeş:D
- +1 yıl
hayır ama çok kişi zayıflattım :D
- +1 yıl
liste hazırlayıp zorla spor yaptırarak :D
- +1 yıl
çok
- +1 yıl
zayıflamak yerine çenemi çekmeyi tercih edeni görmedim ben :D
+1 yılönce güzel bir anne ve güzel bir babaya sahip olmalısın, biliyorsun tarlaya ne ekersen onu biçersin.. onlardan olacak vücut tada iyi bakmasını bileceksin tabi
10 YorumlaÇekici bir kadın vücudu bana göre aşırı kilolu olmayan ( balık etli olabilirl) kişisel bakımına özen gösteren ve hafif makyaj yapıp güzel kokan kadındır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilonu yazmadan bir şey söyleyemem. Söylersen adam gibi yardımcı oluruz , en azından kaç kilo vermen konusunda. Hareket et , bol bol su iç. Hamur işi , şeker , tatlı ve makarna gibi yiyeceklerden uzak dur. Bütün gün oturup ' Çok şişkoyum ' yazan zihniyeti hiç anlamıyorum. Kendini sıkıp zayıflayacaksın madem diyetisyene gitmeyi istemiyorsun.
01 Yorumla
+1 yılBu fizik olması icin 90 60 90 lik vucuda uygun olmasi gerekir 😄ozellikle gogus ve kalca onemli. Göbek eritirsin ama kalcayi genisletemezsin😂ameliyatla her sey mumkun ama ne bileyim😂sacma
00 Yorumlaegzersiz sayılmaz pek ama spor yapıp da fiziğini düzeltenlerdenim bunu spor salonlarına para yatırmadan kendi imkanlarımla başardım profil resmim kötü olabilir ama çalışma eseridir
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl spor yaptın? Koşu yürüyüş falan mı?
+1 yıl50 kilomu saçmalama 50 kilo çok zayıf 55-58 iyidir.Eğer disiplin olmazsa kilo veremezsin ve kendini disipline sokmanın tek yolu bir spor salonuna yazılmak.
01 Yorumlaya bence hiç uğraşma illaki zayıf kadın her zaman iyidr diye bir şey yok bazen şişman kadınlarda çok çekici oluyor.pardon şişman demeyelim balık etli kadınlar
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet fazla zayif da guzel degil bence, ama biraz fazlam var, yinede sisman degilim, balik etliyim yani..
170 boy 55-60 kilo civarına düşmeli. spor ile bel ve basen bölgelerini sıkılaştırmalısın.yüzün de güzelse, ondan sonra da sana bakarken ağzının suyu akan oğlanları görebilirsin.
011 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyüzümün çok güzel olduğunu düsünüyorm
Gizli Soran+1 yılsaol öneriler içinn :)
Gizli Soran+1 yıl:D yok bana yüzümün güzelliğiini dısardan söylerler aslında ben pek beğenmiyorm kendimi
Gizli Soran+1 yılzayıflamama yardım etceksin eklim :D
Gizli Soran+1 yılhadi ya iyi o zaman :D
- Spor konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBu güzel dfizik dediğin budur.
40.media.tumblr.com/.../...psuHBL1tuh4e9o1_500.png00 Yorumla
+1 yılBenim fiziğim böyle. 😄
Olursun yaa, azcık kilo ver, yeterli. ☺️20 YorumlaNe yaparsan yap sporun en kuvvetlisini yap yediklerine dikkat etmedikce hersey bos. Bir kadin icin en iyi sey sıkılaşmak
00 YorumlaSağlığından daha mühim bir konu değil emin ol ve sakın o beden için bir girişimde bulunma en azından diyetisyen kontrolü olmadan
00 Yorumla
+1 yılBu halinin neresi kötü bilmiyorum ama ille de manken gibi görünmek istiyosan bir 6 7 kilo vermen, daha doğrusu sporla vermen yeterli.
00 YorumlaFizigin gayet iyi iyi bir spor ve iyi bdslenmeyle daha iyi olabilir bunun kilo vermeyle bir alakası yok yani senin icin yok tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzenli spor , beslenmesine sürekli dikkat etmesi, Spor hocaları falan oluyor onların.
Güzel olmak onların olmazsa olmazıdır. Çünkü oyunculuk-mankenlik işlerine vücudu onun enstrümanıdır. Eğer güzel olmazsa işini kaybedebilir.06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani cok spor yapsam
Selulit gidermi? Kalcamda biraz var. Ve nasil bacaklari falan kusursuz olabiliyor bir leke falan bile yok
Cevap sahibi+1 yılKrem falan kullanıyorlar. Selülit tamamen geçiyor mu bilmiyorum ama azalır yani. Spor yap az ye, uykuna dikkat et. Uyku da önemli bak.
Plates var çok işe yarıyormuş, vücüdu sıkılaştırırmış.
Kalça, bel , bacak egzersizleri var plateste. Onlarla sıkılaşma yapılabilir. Tabi öyle güzel olmak herkesin harcı değil çünkü sabır gerektirir.
Cevap sahibi+1 yılHer erkek kadınının güzel bir fiziğe sahip olmasını ister. Aklını başından almasını ister. Önemli yani. Sekste de önemli ayrıca...
Gizli Soran+1 yılPeki sagolll
Cevap sahibi+1 yılRica ederim piremses :)
İyi bir fiziğin olması için çalışırsan olur inşallah. Çalış sen :D
Gizli Soran+1 yılInsallah :) caliscam
Eğer kilo fazlan yok ise selülite sebep olabilir alkol, kafein vs. gibi ürünlerden uzak durmanı öneririm. Lifli sebzeler ve meyveler çözüm olabilir.
00 Yorumla
+1 yılUlasamazsin boyle bisey olsa herkes 90 50 90 olurdu mantikli bir cevap al sana. Kalca ve duzgun bacaklar icin squat yapabilirsin en azindan toparlar
08 Yorumla- +1 yıl
90 60 90*
Gizli Soran+1 yılsquatı biliyorum göğüs içinde bir şeyler duymuştum ama işe yarar mı bilmiyorum
- +1 yıl
Gogus kasini calistirmayi dusunuyosan bir kere daha kusun cunku kas calismak yag dokusunu minimuma indirerek sikilastirir malesef ama dene cok kotu durumdaysan
Gizli Soran+1 yılçok kötü değil ama biraz daha dolgun olsun istiyorum
- +1 yıl
Herkes istiyo mumkun olsa oho :D boşver
Gizli Soran+1 yılhahah napalım böyle kaldık :))
- +1 yıl
Sen fit olmaya bak mesela jen selter :) onunda kucuk ama tas gibi tabi popoda az ameliyat var ama yapcak bisey yok :D
Gizli Soran+1 yıliyiymiş :D
bir diyetisyene gitmelisin. Devlet hastanelerinde bile var artık. Ve kesinlikle bir fitness salonuna kayıt ol. Senin için program yapacaklardır.
00 Yorumla9 kilo kadar vermen yeterli. ama bununla da kalmayıp spor da yapman gerekir ki vücudun sıkılaşsın daha güzel şekle kavuşsun :)
00 YorumlaBunun olmasi icin ozel hoca tutmalisin diye biliyorum ozel hoca tutunca sana ozel beslenme ve spor yapma listesi hazirliyorlar diye biliyorum
00 YorumlaSpor yap her gün koş yürü zamanım yok evddn cikamam diyorsan evdede yapabilirsin internetten arastır.
00 YorumlaO ne güzel bir beldir ya kıskançlıktan çatlayıp ikiye bölünecem şimdi
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen yaaa 😔
Spor konusunda 459 cevap paylaştı. neden beğenilmek için mi beğenen zaten senin sen olduğun için beğenir seni bedenini çin seven senin sadece yatağında ister
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben kendim için istiyorum kendimi beğenmek için başkaları için değil
- Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkşam 8 den sonra birşey yeme kesinlikle.Öncleikle tsh ve insülin hormonuna baktır endokrin bölümüne gidip.Metabolziman nasıl çalışıyor onu öğrenmek gerek önce.
00 Yorumla
+1 yılBeslenme ve antrenman ile yardım almak istersen yardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılAl sana foto
00 Yorumlaat kılından yapılan bir fırça mı ne varmış reklamını görmüştüm.. dene istersen.
00 Yorumla
+1 yılİyi bir beslenme agir bir antreman (erkek gibi) duzenli uykuyla yapabilirsin min 2 sene diyorum ki bu gordugun bayan bikini model sanirim
00 YorumlaSpor yapmam gerekli düzenli olarak, uyku düzenin, ve gıda açısından da ihmal etmemelisin kendini..
00 Yorumla
+1 yılSpor tabikide baktın olmuyo tıp çok ilerleri yani :D çokta şey yapmamak lazım böyle şeyleri :)
00 Yorumla
+1 yılFizigin duzelirde dolmaz birazda allah vergisi cunku.
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpopo squatla dolgunlaşıyormuş göğğüs içinde birşeyler duydum ama emin değilim
- +1 yıl
Bak ben profosyenel sayilan bir sporcuyum. Bir organ asla dolmaz sadece icindeki yaglar gittikce sertlesir diklesir. Ama dolma diye birsey soz konusu degil.
Gizli Soran+1 yılteşekkür ederim yardımların için peki dikleştirmek işe yarar mı
Gizli Soran+1 yılşu da var benim popm düz o yüzden o dolgunluktan söz ediyorum yani şekil aldırmak
- +1 yıl
Sekil almasi soyke oluyor. Bel ve karin yaglarin eridikce popon one cikar. Bunun icinde guzel bir spor yap. Hatta kickboks boks gibi sporlar yaparsan en hizli sekilli alir.
Gizli Soran+1 yılspor değil direk egzersiz yapsam hangi hareketleri yapmalıyım bel yağlarını eritmek için
aletsiz programlar var bayanlara özel evde rahatça yapabileceğin onları yap
ayrıca yediklerine dikkat et ulaşırsın istediğin fiziğe00 Yorumla
+1 yılbosver be kuzum ya napıcan kalçaları küçültüp ?
kaç kilosunki çogu kıza yakışıyo o kalça büyüklüğü.00 Yorumla
+1 yıldüzenli sıcak yemek yesen farkı göreceksin..kasmaya gerek yok ..şimdiden başarılar..:)
00 Yorumla
+1 yılvalla ben zayiftim 14 kg aldim güzel fizigim var şmdi
10 Yorumla
+1 yılŞaka bir yana bir sevgilim olacaksa senin fiziğin gibi olmalı. Öyle ufak tefek değil...
00 Yorumladengeli duzenli beslencksin iste .
murat dalkilic - bir hayli klibini izle sana ilham verir blki .02 Yorumlazayıflamak için
01 Yorumla
+1 yılSquat jimnatik egzersizleri alt karın kası egzersizleri duzenli bir sekilde yaparsan hedefine ulsairsin bir sorun veya yardima ihtiyacin olursa yazabilirsin.
00 YorumlaAynı boydayız 50 kg falan ideal sana. Benim icin fizik onemli degil kalbi guzel olsun
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldoktora gittiğimde en az 60 olman lazım altında kalırsan tehlikeli demişti o yüzden öyle dedim
Gizli Soran+1 yılişte ondan korkuyorum güzel fiziklileri görünce bir kilo alıp fizik yapasım geliyor sonra şişmanlıyacağım düşünüp vazgeçiyorum. bir de alsam aldığım kilodan fazlasını vermekten korkuyorum. çünkü bu kiloya böyle düştüm zaten
Gizli Soran+1 yılyemek yemeye başlamayı düşünüyorum zaten ama bir türlü uygulamaya koyamadım. hala çalışıyorum. bir de şimdi benim yağım olmadığı için hareket ettiğim an kasa dönüşüyor. onları kaybedip yağlı bedene sahip olmaktan da korkuyorum.
Gizli Soran+1 yıltamam teşekkürler tekrar bir düşünücem zaten iyice
+1 yılfizigin guzel bence tabi kisiye gore degisir bn balik etlilerden hoslaniyorum
00 YorumlaOnlar kusursuz oldukları için oyuncular
Yemiyorlar02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYemek yemiyorlarmi
Spor ve doğru beslenme şart ayrıca bol su tüketimi önemli. ç
00 Yorumlaya bak sadece tuz ve şekeri tamamen kes o bile işe yarıyo
00 Yorumla
+1 yılbi ayıcıktan destek alabilirsin baldırlardan iki parça koparsa yeter :D
11 Yorumlabence hıc kılo verme kendını cekıcı hissetmıosan bi 5 kılo ver
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltesekkürler
+1 yılImkansiz diye birsey yoktur calismaya basla hemen azim ve hirs en buyuk silahin olsun onlar basarabildiyse sende basarabilirsinn unutma !!!
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılInsallah ya cunku cok isityorum
- +1 yıl
Bu kadar motivasyon dolu bir cumleyi bana baskasi kursaydi oturdugum yerde kaslarin kendi siserdi :D istiyosan git calis oturmalla olmuyo malesef :)
+1 yılÇok çok zor olsa da kontrollere giderek motivasyon ile mümkün olabilir, ha çok zayıf kalır mısın bilmem ama balıketi normal arası olursun.
00 Yorumlatabiki nden olmasın cok hareket yazın bu daha kolay canan karatay diyeti cok verdiriyor onu uygula diyet dediysem yaam tarzı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun çok iyi. Annem 2 ayda 20 kilo verdi düzenli diyetle. Diyetistiyene gidersen böyle olabilirsin.
10 Yorumla- Devamını Gör (237)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat