Selam. Düzenli olarak spor yapan, kendine bakan, fiziğine önem veren bir kadınım. Hatta fiziğim ortalamanın üstünde, gayet güzel. Flört ettiğim erkekler özel hayatımla neredeyse hiç ilgilenmiyor, hiçbir şey konuşmuyorlar. Dertleri sadece fiziğim mi? :/ Çok üzülüyorum doğru insanı nasıl bulacağım?
Düzenli olarak spor yapan, güzel fizikli bir kadınım. Sizce erkekler bana bu yüzden mi ilgi duyuyor?
Çoğumuz fiziğin güzelliğine baksak da düzenli spor yapan insanların ne kadar büyük istikrar gösterdiğini, bunu gösterirken de nasıl bir disiplin oturttuğunu biliriz, buna saygı gösteririz, şahsen etkilenmemizin sebebi bu ama doğru insanı bulmanın bir yolu buradan mı geçer bilemem...
Dikkat ettim de bir tane yorum yazmamışsınız hiç bir yoruma soruna yanıt vereyim yinede .. şimdi bizim ülkemizde dişi sineğe bile bakacak kadar insan var Yani beynamaz derece aşırı derecede hemcinslerim var bunu biliyorum işte o kadar çok fazla var ki beynamaz erkek modeli malll gibi her kıza ankutt gibi bakıyor .. dışarda mini etekli bir kız yürüsün çoğunlukla bakıyor .. ancak size şöyle digim elini sallasan ellisi ancak unutma ki salladıgın elli nin hepsi mall hayvanat düşüncesi yani .. gerçek bir erkek modelini söyleyeyim ben size aklı başında insan gibi konuşan Sırp kızın fiziği iyi güzel diye kukla olmayan kendi olan çoğunlukla erkek gibi bir kadını olağanüstü görmeyen kendine saygılı kişidir
Muhtemelen fiziğini beğendikleri için seninle oluyorlar evet. Yani öyle ne yaşadın, ne yaptın pek umursamazlar. O yüzden daha çok karakterli ve seni sen olduğun için sevecek kişiler bulmanı tavsiye ederim. Muhtemelen resim dikkat çekmek amaçlı olmuş veya sana benzer bir kişi diye düşünüyorum.
İnce eleyip sık dokuyarak. Zeka arıyorsan bunu zekanı kullanarak çözebilirsin. Ve bu zeka varsa bu durumun kronik bir sorun olduğunu fark edeceğin için üzülmeyi bırakır alışırsın. Çözümü alışmak. Varsa doğru insan kesişim noktası vardır elbet yoksa ne gereği var?
Bence bu halinin 2-3 tık üstünde olacaksın ki anca öyle bahsettiğin gibi bir durum olsun.. Fazlasıyla abartıyorsun gibi geliyor bana..
Elbette iyi bir fizik herkesin hayali ve olmasını istediği görünüm.. Fakat bunu sadece kendin için değil, erkekler için yapıyorsan işte erkekler de o amaca yönelik sana yönelmesi gayet normal gibi geldi bana..
Bu biraz da senin elinde. Şöyle ki; insan, karşısındaki insana ilgi gösteriyorsa, onun daha önemsediğini düşündüğü noktalara vurgu yapmaya çalışır. Tahminen söylüyorum, sen düzenli olarak spora gittiğinden, bunun senin için ne kadar önemli olduğundan ne bileyim bunun bir yaşam tarzı haline geldiğinden vs. bahsediyorsan yani sporu değerli kılıyorsan, sana ilgi duyan kişiler de doğal olarak bu konu üzerinden yürüyerek sana yakınlaşmaya çalışabilir. Eh bir de "güzel" fiziğini gizlemeyen giyisiler seçiyorsan işte, "Faydası olduğu belli", "Yaramış, çok fitsin.", "Çok sağlıklı ve güzel görünüyorsun" vb. vs. gibi cümleler gelir. Sen spora devam et eme günlük sohbetlerde çok cümlesini kurma. Hayatında başka şeyler olduğunu hatırlat, başka şeyleri de önemsediğini hatta varsa spordan daha çok önemsediğin şeyleri hissettir. İşe yaradığını göreceksin. :-)
Spor yapmak, sağlığına dikkat etmek, düzgün beslenmek öncelikle kendine değer verdiğini gösterir. Bana kalırsa kendine değer vermeyen bir insan başkalarına da değer veremez, önemsemez. Bu sebeple bu tür özellikler her zaman ilgi çekicidir. Etkilenirdim ancak sırf güzel vücudu var spor yapıyor diye de sevgili olmak istemezdim yani. Farklı özellikler de şart.
Eh yani sen nasıl birine bakıyorsan onlarda sana öyle bakıyorlar. Tanıştığın yerler de önemli diye düşünüyorum. Söylediğimi yanlış anlamayın spor salonundan tanıştığın kimselerse böyle olur kitapçıda veya benzeri yerlerde tanıştığın insanlar farklı olur.
Beyin kasları benim için daha önemlidir Hee sağlıklı bir yaşam dengeli ve hareketli bir yaşam için kadında erkekte spor yapmalı ama sadece fiziği için giyimi kuşamı için güzelliği veya parası için asla karşı cinse bakmam bu saydıklarımdan hepsinden azar azar olsun ama en önemlisi aklı beyni ve zekası benim için
Ben mi kör oldum da halüsinasyon görüyorum yoksa sen mi shop yapıcam diye dağı taşı yamultmuşsun arkandaki nesneler dalgalanıyo hahahuahahahahaahhahaha
Yav dkdkdk öncelikle fake resim kullanma bu 1. 2. cisi sor bakayım şuradaki pembelere resimleri olmadığı halde kaç yüztane mesaj alıyorlar günde. Yani erkeklerin hepsi sana aşık değil korkma. Nefes alan bütün kızlara yürüyen yürür 😄
Birincisi o kadar iyi fiziğin yok İlinciside tr de damacanaya kerkinenler dolu o yüzden Şöyle bi Moskova’ya doğru git bak bakalım nasıl fizikler varmış
Güzel bir fiziğiniz var. Doğru insanı zamanı geldiğinde karşınıza çıkacaktır. Bu işler çok sabır gerektirir. Herkes doğru kişiyi kolay kolayına bulamıyor maalesef. Bu aşk işlerine pek güven olmuyor.
Spor yapan insanlar bay bayan karşılıklı fiziğe ilgi duyabilir. Amaç başkaysa. Tabi birde ruhlar aleminde yaşamıyoruz. maalesef önce görünüş fizik yüz güzelliği sonra diğer şeylere bakıyoruz. ( Bay/bayan karşılıklı)
Fizik görsel olarak tabiki bi etken ama nasıl oluyorda seninle ilgili hiç bir şey konuşulmuyor anlamadım hani sonuç olarak sana yazanlar onlar gerekli gereksiz her muhabbete girmeleri lazımki birşeyler olsun ne biliyim değişik geldi
Herkes herkesin önce vitrinine gider sonra severse saygı duymaya başlar ve o noktadan sonra gerçekteki seni merak eder. Bunun ortalamanın üzerindeki fiziğinle alakası yok yani.
Vallaha ben karşı tarafın spor yapıp yapmadığına bakmıyorum ilgilenmiyorum ister yapsın ister yapmasın güzel görünücem diye yapıyorsa da kendi bilir.Önemli olan kalbinin güzel olması ruhunun güzel olması bana bunlarla gelmeli öncelik bu.
Herkesin tek derdi fiziğin olmayabilir, ama Gorseldeki sensen ortak yaklaşma noktası fiziğindir muhtemelen,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
dişi ve nefes alıyo olduğun için sana zaten ilgi duyuyorlar gerçi nefes almayana bile ilgi duyanlarvar... ama spor yapıp fit olman ilgiyi artırıyor tabi...
@parlayantekyıldız bu arada ben de spor salonundayım hatta lüks bir merkez burası senin gibi fiziği olanlarla ilişkilerim oldu kendilerinin fizikten ötesi olduklarını kanıtlama çabasında hepsi
Hayallerini, hobilerini ve ruhunu doygunluğa ulaştıran şeyleri bilmeyen insan seni sevmiyordur. Bunları bilmeli, en azından parça parça da olsa öğrenmeye çalışmalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fizik idare eder, sana denk gelen erkekler fazla abazan sanırım. Doğruyu bulmak o kadar da kolay mı sandın? 🤗
Doğru insanı sadece fiziğini ön plana çıkararak bulamazsın. Üzgünüm. Bir kadın fiziğiyle ön plana çıktığında erkekte duyguları değil, hormonları uyandırır. Bu genetik bir yazılım. Kadınlar bunu anlayamıyor nedense.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neyde iyisen ondan ilgi duyuyorlar benimde kariyerim gelirim iyi kızlar anca ona ilgi duyuyor kimse de sen ne düşünüyorsun hislerin ne güzel dediği yok
Demek ki onlar çok canım elindekinin değerini bilmiyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer sana kişiliğinle ilgili nelerden hoşlanıp hoşlanmadığınla ilgili sorular sormayıp ta direk kaç bedensin gibimsi şeyler diyorlarsa evet fiziğinle ilgileniyorlar senden hoşlanan bir erkek senin herşeyinle ilgilenir bence