Spor yapan kadınlar her zaman çekici midir 🤔
#Spor
Bence öyleler 😏

Spor yapan kadınlar her zaman çekici midir 🤔
#Spor
Bence öyleler 😏
çekicilik bence insanın kendinde olan bir şey atıyorum mesela dış görünüşü çekici olabilir ama huyları kişiliği çekici değilse dış görünüşünün hiç bir önemi kalmaz eğer kişiliği çekici geliyorsa güzel geliyorsa konuşması düzgün biriyse iyi biriyse her şekilde çekici gelmeye başlar ayrıca spor yapması da gayet güzel bir şey bana göre çünkü bu kendisine değer verdiğini ve kendisine zaman ayırdığını gösterir özgüvenli olduğunu gösterir bu da gayet iyi bir şey
Spor yapan kadınlar çekicidir, bazıları çok çok çekicidir evet ama her zaman çekici degildir. Çünkü bu çekicilikte yaptığı spor ve bu nedenle vücudunda ne kadar kas oluştuğu da önemlidir ki sporun dışında da bir çok faktör var, çekicilik daha bütüncül bir kavram.
Sporun kadınlar üzerindeki çekiciliğini belirlemesinin sebebi estetik görüntü oluşturabilmesidir, eğer bu varsa çekici olur olmazsa hatta tam tersi olursa çekiciyi geçtim itici olur çünkü kadınsılık yani dişilik azalır.
Mesela aşırı fitness yapan veya halterci kadınları çekici bulan erkek sayısı azınlık olacak kadar azdır, çünkü sporun erkeksileştirdiği kadınlar çekiciliğini kaybeder. Hatta bu erkekler için de geçerlidir, kadınsı olmaya başlayan erkekleei de kadınlar çekici bulmaz 😀
Spor iyi hoş ama dozunda 😂
Cevap
6Cevap
Evet öyle
Bedenlerini seviyorlar
Kendilerine zaman ayırıyorlar
Bir amacları var
Evet öyle. ,
Çekicilik aura insanın yaradılışında olucak kendi benliğinde yoksa kıyafet , spor makyaj vss hepsi hikaye
Abartıyorsa kaçıyor normalse evet
Hayır her zaman değil
Hayır, değildir ben sevmem.
Yine kaybettik 😂
Spor yapmam
Evet öyledir
Evet
Gacı güzelmiş
Evet öyle
Yani
Değildir
Kesinlikle