Galatasaray Fenerbahçe derbisinin kazananı Fenerbahçe oldu. Kartlar, iptal edilen goller, gerilimler derken heyecanlı bi maç oldu. Sizce hak etti mi Fenerr?
Derbide kazanan Fenerbahçe oldu! Sizce hak ettiler mi?
Sokayım maçınıza , kur ne durumda diye takip etmekten helak olduk , ülke foseptik çukuru oldu, maçı bilerek geren topçular, yayıncı kuruluş ve hakemler günlerce bunu konuşun , gündemi hiç takmayın diye yoğun bir şekilde uğraşıyor, Akp'nin ekmeğine yağ sürmeyin, GS'liyim ama fanatik değilim, şu yaşıma kadar parayı har vurup harman savuran bu futbol kulübü için Store'den tek bir ürün dahi almadım, almam da, keriz değilim! Kulüp yükselirken taraftarı insan yerine koymaz , batarken de pamuk eller cebe der, sömürtmeyin kendinizi! Topçular gece kulübünde günü gün edecekler milyonlarıyla , sizler de sabah kalkıp eşek gibi asgari ya da bir kaç tık üstü ücretleriniz için hunharca bedeninizi ve zihninizi eskiteceksiniz, üstelik her ay sonunda paranızın kur karşısında nasıl eridiğini yaşadığınız her an biraz daha acımasızca tecrübe edeceksiniz! Not: GS'liyim ama Fener tersten saplar :D bunu yapmasam olmazdı :D, İmparatorcum iyi para kastın son 4 yılında, 5. yılında da dolu-dizgin devam , kitlen de senin peşinden malca sürüklenmeye devam etsin! Not2: Bu boktan tartışmalara son vermek için Collina'dan oluşan bir hakem heyeti sistemi oluşturulmalı , ödül-ceza sistemi gelmeli! Yetmezse derbileri yabancı hakem yönetmeli! Ve son olarak; gerçekten derdinizi!!! Bu tuttuğunuz takımların sizlere ekonomik ya da mental katkısı , kazanım hüviyetindeki etkileri nelerdir? Acayip merak ediyorum! Lütfen yardımcı olun bana fanatik aptallar!
Ben hakem açıklandı dedim ki bu maçı izlemeye gerek yok. 90 15 olur Fenerbahçe o golü atana kadar maç bitmez, nitekim de öyle oldu. Kimse yanlış anlamasın ne zaman bir derbi olsa Fenerbahçe 90 4-5-6-9'da gol atar, o atana kadar maç bitmez. Onlar atar sonra maç biter. Hatta atağın bitmesini beklemeden biten maçları çok olmuştur.
O yüzden yıllardır ne derbi izlerim, ne de Türkiye Süper ligi takip ederim. Kazanana tebrikler, hakeme iki kez tebrik, var ile ilgili söylentiler var onlara 10 kez tebrik. Hakemlerin kazandırdığı maçlar oldukça bu ülkenin futbolu bir yere gitmez. 🙂🙂
Sadece pozisyonlari yavaslatip izleyin . Başka da birşeye gerek yok. GS hakemi yenememis. Fanatikler ooo falan yapacak ama aklı yerinde olanlar. Pozisyonlari izleyip. Kereme faul yapıldığını görür. Diagne nin pozisyinunda da.1. oyuncu kendini çok rahat bırakıyor 2. Maç içinde diagnenin yaptığı gibi bı çok pozisyon oldu. mesela son dakka berkana arkadan itme? Faul yok kendini yere attı ama arkadan itme var. Diagne de de aynı. E ozamb diagne faul ise berkanin pozisyonda faul ve sonuç penaltı 👌 Her pozisyonda aynı yorumu yapacaksınız hakemler çok gel gitgelli korkak. Diagnenin golünü vermeye korktu .
futboldan gram anlamayanların yorum yapmaması gerekiyor. Marcao'nun 3 kere kırmızısı verilmedi... Berkan'ın eline çarpan topa penaltı ve 2. sarıdan kırmızı verilmedi.. (Şimdi penaltı değil diye ağlayanlar olacaktır, eller açık. ceza sahası içinde defans oyuncusu ellerini öyle açamaz ) Tisserand'ın 2. sarı karttan kırmızı görmesi de aynı şekilde hatalı karar. Sarı kartlık bir pozisyon yok. 90 dk boyunca sahaya attıklarınızı falan da unutmadık. Bu maçta hakkı yenen birtakım varsa o da Fenerbahçedir. Farka gidecekken hakem ve VAR kesti bunu yatın kalkın şükredin. Ha ağlayacaksanız da bir daha oynamayalım.
Şimdi sen dediğim bütün pozisyonlari es geçip direk kendin pozisyon saydın. Önce cevap vereceksin. Sonra söyleyeceğin varsa konuşacaksın. Hem ben değil çoğu yorumcu böyle diyor. Sizin Lugano bile 😅
futbol cahillerine verecek bir cevabım yok. hayatında topa vurmamış geliyor burada futbol yorumluyor.. He madem yorumcuları dikkate alıyorsun Kerem'in pozisyonuyla Diagne'nin faulünün aynı tip olmadığını bütün yorumcular söyledi.
sen mi beyninle düşünüyorsun Erman Toroğlu kim la? satılmış adamın teki. 2 hafta önce yaptığı yorum ile 2 hafta sonrası tutmuyor.. Düzgün yorumcuları izle ekran şaklabanlarını değil. neyse fanatiğim ben evet... kudurta kudurta ezdik
Ya gondericez de tam gondericez adam hop bbir başarı elde ediyor 😬 atamıyoruz. bu başkanı da yemese bari. Ha fatih terimo seviyorum ama GS nin kadrosunu son 3-4 sezondur iyi kullanamıyor.
4 sezon da 2 şampiyonluk üstüne siz şampiyon olamayınca biz daha da başarılı gibi gözüküyoruz. Biz de şu var başakşehir şampiyon olunca pek fazla takmiyoruz. Üstüne bu sezon Avrupa da söz de iyi giden birtakım var. Yani taraftar şu an da tok. Siz bu sezon şampiyon olamassin teknik direktör de Ali Koç ta gider 😬 hisselerini Mayıs'a kadar GS de tutuyorum. Haziranda da FB ye yatiriyorum Ali Koç gidince yeni başkan gelirken hisseniz patlayacak yukarı doğru bende payıma duseni alicam 🤗😬😬 yatırım tavsiyesi 👌
Daha ligin başlarında Fenerbahçe doğranırken hakem hakem diye ağlamayın diyen hiçbir GS linin bugün hakem diye ağlamaya hakkı yok. Hakem hatası var mı yokmu, nasıl bir maçtır bilmiyorum. İzlemiyorum artık Türkiye ligini futbol falan olmadığı için anladığım kadarıyla ortada bir maç ve bir taraf şeş kaza son dakikalarda iptal olmaya sebep olmayacak bir gol atmış ve bu sonuç çıkmış, zaten hafif bir iptale sebep durum olsa 1-1 e bağlamak için kesin iptal olurdu o gol, sonuç olarak izlemedigim halde futbol namına bir bok oomadigina yemin edebilirim.
Hak etti mi ne demek? Kazanırken iyi kaybedince kötü mü? Çamur atma tekniği sportmen olana değil çirkef olana yakışır. Tarafınızı seçin. Sportmen misiniz yoksa çirkef mi? Ve evet hak ettiler. Tebrikler👏👏👏
Maçı bir Fenerli olarak takip ettim ve gönlüm fenerden yanaydı, inancım tamdı💛💙 Mesut ve crespo attı golleri nitekim Fener 2-1 yendi. Galatasaray yener diyenlere güzel cevap oldu. Sonuna kadar hakketik💪
Hak ettiklerini düşünüyorum Fenerbahçe güzel bir forvet alsaydı daha farklı olabilirdi ve oyuncu değişikliklerinin geç olduğunu düşünüyorum. Marcel Tisserand ın gereksiz atıldığını düşünüyorum. Ama genel olarak bakıldığında Fenerbahçe nin hakkıyla kazandığını düşünüyorum nasıl TT Arena nın açılışını Fenerbahçe 2-1 lik skorla yapmışsa Nef Stadyumu nun açılışını da yine Fenerbahçe 2-1 lik skorla yaptı Nef Stadyumu hayırlı olsun. 😉
Evet hazmedemeyenler olacaktır, oluyordur da :D keyifle takip ediyorum aslında sadece bir takıma karşı oynamadığımızın ispatı. Her zaman böyleydi. Fenerbahçe’m haketti ve kazandı. 💪
Sonuna kadar hak ettik. Maç iki tarafa da gidip geldi. Son derece güzel bir maçtı. Özellikle taraftarı görmek o heyecanı gerçekten özlemişiz. Gs ye acı acı çaktığımız için de çok mutluyum 😎
Tüm izleyenler biliyor ki Fenerbahçe büyük fark yiyecekti Koreli ve Galatasaray oyuncularının %100 golleri kaçırması durumu 1-1 e getirdi ardından da kırmızı kart yediler ellerini açtılar duaya beraberliğe şansa galibiyet geldi ki zaten şuna kızıyorum bu kadar gol pozisyonundan bir tane atamamışsın aslında 2 tanesini bile atsan 3-0 olurdu.
Al birini vur ötekine. Bu maçta hak edenleri birkaç hafta sonra küfür ederek karşılayacak yine taraftarlar. Maça geçersek beraberlik daha makul gibi duruyordu ama son dakikalarda Taylan'ın ne yapmak istediğini anlamadığımız pozisyonda gol yedik. Senior kendini attırdı maç sonrası kaçmak için. Kaybettiğimize üzülmedim ne yalan söyleyeyim. Daha da izlemeyi düşünmüyorum zaten.
Atamayana atarlar yahu bu kadar basit. Ayrica fener ilk golünden irfan cikana kadarda gayet iyi oynadi. Galatasaray sadece hakem falan diyip gündemi degistirme pesinde ama hakemlik bir sey yok
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani şöyle diyebiliriz daha lig başında hakemler bizi (feneri) doğrarken herkes abartmayın diyordu. Şimdi neden hakemden yakınıyorlar anlamıyorum ki hakem yanlı yönetmedi genel olarak bence uzun zamandır en zevkli derbiydi ama hakem maçın edebildiği kadar karşılıklı iki tarafın da içine etti
tabiiki hak etti. iki penaltısı verilmedi Fenerin, Nelson a kırmızı vermedi hakem. Fenerli Ferdiye yapılan hareket direkt kırmızı ama hakem vermedi... Fenerbahçe akıllı oynadı ve hatta boş atak yapan galatasaraydan daha iyi oynadı.
Sonuna kadar hakettik. Geldik gördük koy duk döndük 😂 💛💙
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yanlış soru. Hala birtakım tutup takip edecek kadar bu hayatı seven insanlar kaldı mı bu ülkde olacaktı. Dolar olmuş 12 kimin umrunda acaba kim kazanmış bilmem ne. Sanki izleyenlerin cebine para giriyor.. ancak escrtlara para yediren futbolcuları doyurursunuz hiç anlamıyorum bu kafaları.
hak eden kesinlikle galatasaraydı bunu fenerbahçeliler bile biliyor ama söyleyememek koyuyor onlara sırf sevdikleri için takım tutmamama rağmen tamamen bu maç galatasaray kontrolünde bir maçtı
Bir galatasaraylı olarak, onlar oynayamadı ya... Halil Dervişoğlununa okadar sinir oldum ki, kalenin dibine kadar gidip defalarca defalarca milyon kere topu kalenin üstüne atti...😒😒😒
Sosa irfan çıkana kadar orta saha makine gibiydi. Onlar oyunda kalsa erkenden bulurdu fb ikinci golü. Ama berisha çok top yedi ilerde. Karşı karşıyayken muslerayı eksiltmeye tenezzül bile etmedi. Neyse gg iyi maçtı iki tarafta istedi kazanmayı.
Aynen ya iki pas yapamadılar.. sanki deplasmanda olan Galatasaray'dı.. tribündeki taraftarların yerinde olsam sahaya iner fatih terim ve oyuncularını boğazrdım..
izlemedim hakettiler ya da etmediler bizim aptallar herkesin yendiği takımları bi yenemiyor. bjk hep kaybediyor ama bizimkiler mac veriyor. fernerde öyle herkese yeniliyor bizim mallar alın bizi yenin diyor
Fener çok şanslıydı. Bi de bizimkiler beceriksizdi. 4-5 atacağımız maçta 2-1 yenildik.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Srfsizlere yardim edersen oyle olur Sezon 2003-2004 33 Hafta Trabzonspor-Galatasaray 2-4 11 Mactir kazanan Trabzon kaybediyor Fener Sampiyon oluyor 3 yildizi takiyor So'n hafta ideal 11 le Van Hoijdonk Gol Kralligi oynuyor Malatya kaybediyor Bildigimiz gibi Christoph Daum la so'n hafta Sampiyon olunamaz
Peki ya Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltılarını niye söylemiyorsun madem o kadar konuşuyorsun? Diagne'nin adamları teker teker indirip attırdığı golü neden söylemiyorsun işine gelmiyor mu bunları söylemek?
Rize maçında defans oyuncuları dövmesine rağmen indiremedi Diagneyi Fenerin üzerinden tüm avrupa takımları geçerken Galatasaray namağlup lider diye tüm bu hasetiniz. Rabbim yine fassıkbahçe ile münafık suratına tükürecek. Şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Trabzon arasında geçecek. Üçüncülük için yarışın durun