Evet arkadaşlar bir tarafta abdullah avcı yönetiminde bu sezon yenilgi yüzü görmeyen ve lig'te geçen sezondan da kalan 22 maçlık deplasman yenilmezliği olan o sene bu sene mi diyen Trabzonspor'mu? Yoksa türkiye ligi üstü kadrosuyla alex texeira, pjanic, batshuayi, ghezzal, larin ve vida'lı yızdızlar topluluğu beşiktaş'mı? Size göre 2021-2022 sezonu şampiyonu kim olur? Bu arada fenerbahçe ve galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmasın çünkü sizin şampiyonluk şansını çok zayıf görüyorum, bir ihtimal iki takımdan biri süpriz şekilde ikinci olabilir :D
Trabzonspor'mu yoksa Beşiktaş'mı! 2021-2022 sezonu şampiyonu kim olacak?
"Bu arada fenerbahçe ve galatasaray'lı arkadaşlar kusura bakmasın çünkü sizin şampiyonluk şansını çok zayıf görüyorum, bir ihtimal iki takımdan biri süpriz şekilde ikinci olabilir :D" Tam şu bölümde su içiyordum Allah iyiliğini versin :D Şampiyon tabii ki Beşiktaş olur
Yalan mı yani? :D Şu galatasaray'ı dün izledikten sonra kesinlikle şampiyon olamayacağını anladım! Fenerbahçe'de ise bu egolu vitor pereira olduğu sürece kimse şampiyonluk beklemesin! Adam tam bir yıldız futbolcu düşmanı ve mesut ve pelkas gibi adamlarını yedek bırakarak oynatmayarak takımı bitirecek! Beşiktaş ile trabzonspor arasında geçecek bana göre...
Zaten dün akşam alınan galibiyetten sonra beşiktaş lig'te de hem fenerbahçe'yi hemde galatasaray'ı puan olarak geçti! Bu saatten sonra artık şampiyonlar liginde sporting rövanş maçını kazanamazlarsa lige konsantre olmak gerekir...
@UDixon34 Aynen ama bana göre trabzonspor yarıştan kopmaz, fenerbahçe ile galatasaray iki ileri bir geri şeklinde ite kaka ilerler! Özellikle ali koç algı yaparak hakemleri baskı altına alarak fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya çalışacak...
Bence ikiside olamayacak ya Galatasaray ya da Fenerbahçe bu sene şampiyon olacak bakmayın siz şuanda bu iki takımın iyi gittiğini göreceksiniz çok garip maçlarda, kolay gibi görünen maçlarda puan kaybı yaşayacaklar.
Çok erken daha Bjk önündeki Hatay ve Trabzon maçlarını alırsa avantaj yakalar Gs derbide yara aldı ama uzun maratonda daha çok şey olur. Fener’in de şansı var.
Fenerbahçe'de vitor pereira ile yıldız futbolcular arasında sorun var! Mesut ve pelkas gibi en iyi adamları oynatmayarak bence fenerbahçe'yi bitirecek... Galatasaray'ın kadrosu ise bana göre yetersiz, özellikle orta sahası! Beşiktaş'ın kadrosu ve şampiyonlar liginden elendiğini düşünürsek lige ağırlığını koyacağını düşünüyorum! Trabzonspor ise hem puan avantajı hemde bu seneki kadrosuyla bana göre galatasaray ve fenerbahçe'nin bir tık önünde!
Hiç belli olmaz mesela geçen sezon Fenerbahçe o kadar kötü oynamasına rağmen Sivasspor u yenseydi şampiyon oluyordu bu işler hiç belli olmaz ama Trabzon un kadrosu çok hoşuma gidiyor güzel de oynuyorlar zaten bdaha yenilgi yüzü görmedi o yüzden şu anlık Trabzonspor en iddialı bana göre.
Kaan ve cenk gelirse türk futbolcu kontejyanı rahatlar! Dün necip'i orta sahada beklerken stoperde gördüm, biraz endişelrim vardı ama adam tam bir joker ve stoperde de gayet iyi oynadı! Kaan'da gelirse o bölge baya rahatlar..
6 numara için Siopis aldılar. Yerli o mevkilerde yok. Burak Fransa'da sorun yaşıyor. Yarım dönem işe yarayabilir bence. 6 Numara Türk var mı? yabancı da fazla zaten.