Trabzonspor'un alt yapısı türkiye'nin en iyi 4-5 alt yapısından biridir onun için şaşırmadım! Son yıllarda alt yapıdan çıkan, yusuf yazıcı, abdülkadir ömür, uğurcan çakır veya serkan asan bunlardan sadece bir kaç tanesi!
Demek ki Beşiktaş'ın altyapısı sıkıntılı... Trabzonspor'un altyapısının iyi olduğunu da bilirim. Farka baya şaşırdım.
Fener kümeye 🤣
@ByrnMunih knk öncelikle tartışmaya kapalj Lewa>Suarez
Ayrıca futbol konuşması seninle saracak gibi gel takipleşelim 😂 Bir de burada beşiktaş'ın şampiyonluğu söz konusu değil sadece bu maç var ve küfür hakatet vs. olmadığı sürece böyle atışmaların uğraşmaların olması normal. Beşikaş hakkıyla şampiyon oldu, buna bir laf yok.
Suarezin 2013/2014 sezonu "Çöp Liverpool"da sergilediği performans Premier ligi tarihinin en iyi performansıdır. 2015/2016 sezonunda la ligada 1 sezonda 40'dan fazla gol atarak, Messi ve Ronaldonun en iyi dönemlerinde, hem gol hem de asist kralı oldu. 2 defa altın ayakkabı aldı. Hem hollanda, hem İspanya, hem de İngilterede 1 sezonda 50 gol attı. Bu yaşında Atleticoyu la liga şampiyonu yaptı. Farklı liglerde, farklı takımlarda müthiş performanslar sergiledi ve kupalar kaldırdı. 500'den fazla gol attı ve tarihin en çok asist yapan 2. oyuncusu. Tam bir komple santrafor. şu an yaşlandığı için biraz formdan düştü ama Suarezin en iyi dönemlerinde gösterdiği performans bence tarihin en iyi 5 santrafor performansına rahat girer. Lewandowski de özellikle son 4 5 sezondur inanılmaz parladı, makineye dönüştü ama Suarezin performansına yetişemez bence.
La oğlum üç dört saatliğine kayboldum adamlar bensiz tartışmaya başlamış laa
Beşiktaş gençlere yatırım yapsın biraz :D
Cevap
1Cevap
Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir. Liverpool 😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?