Evet arkadaşlar PFDK trabzonspor maçı sonrasında taraftarı galeyana getirip havaalanına toplayan, adeta kurtlar vadisinde ki mafya gibi tff'yi de bana sakın ceza vermeye kalkmasınlar deyip tehdit eden ali koç'a "ceza tayinine yer olmadığı" diyerek ceza veremeyen pfdk yarın öbür gün aynı şeyleri ahmet nur çebi veya galatasaray teknik direktörü fatih terim yaptığı zamanda ceza veremez! Arkadaşlar bundan sonra türk futbolunda kaos olacak günlerin başlangıcı bu olay olmuştur... Bu rezil pfdk ve tff hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada tff ve pfdk fenere çalışıyor deyincede kimse artık kızmasın!
PFDK, Trabzonspor maçı sonrası taraftarı galeyana getiren Ali Koç'a ceza veremedi! Ne düşünüyorsunuz?
Burak Elmas ve Ali Koç tarihi bir adım attılar baktılar ülke futbolu bataklıkta iki ezeli rakip dostluk adımı attı ilerleyen dönemde bu birlikteliğe Trabzonspor ve Beşiktaşta katılacaktır ve yepyeni bir futbol düzeni kurulacak. Tarafsız hakemler ve mhk olacak bu şu an beşiktaşın işine gelmiyor tabi sergen geçen hafta hakeme ana avrat küfür etti 1 maç ceza aldı. Geçen senede taçtan çıkan top gol olmuştu maçı kazanmışlardı sezon sonu zaten averajla şampiyon oldular.
Pfdk ne yaparsa yapsın herkes kendi penceresinden bakıyor... Feneri gssi bjklisi.. Ts kusu.. Hala hepsi kendine karşı diyor.. Herkes haklı.. Şu yorumlara bile bakınca neden iyi yönetilmediginiz neden bizden bir şey olmayacağı çok belli... Hala futbol degil sadece le Di takımını konuşanlar.. Valla yazık. hiçbir şey degişmez.. daha da kötüleşir.. Ne adalet olur ne de başka bir şey..
Kimse kusura bakmasın türk futbolunun en büyük katili hakemlerdir Maçta doğrasınlar takımlari adamlarda otursun seyretsin öyle mi olanları? haklı Taraftarın sabrı taşar haberin olsun. Ayrıca taraftar hava alanında sadece futbolculara moral verip karşıladı galeyana getirmedi ortalığı. Yanlış anlayıp da ortalığı yangın yerine vermeye kalkanlar taraflı bakanlardir adam kendi takimini savunmayacaksa moral vermeyecekse o zaman ne anlamı kaldı mafya gibi ayar vermismis bu lig de zaten seyir zevki zaten kalmadı ki adaletli olsunlar kimse bir şey demez ayrıca maça dönecek olursak maçta olan ilk kart doğru ama 2 kart dünyanın hiçbir yerinde o kart fauldur 2 sarı resmen eyyamin alası oldu hakem usain Bolt gibi koşup oyuncuyu resmen ceza kesti o dakikaya kadar fener çatır catir oynuyordu kaldı ki 10 kişi kalsa bile 87 ye kadar yenemedi mucadele etti hakeme rağmen ama penaltı doğru ancak bu. mac 11 e 11 bitse sabaha kadar oynannsa trabzonn feneri yenemezdi nokta maçı bi taraftan alıp diğer tarafa veren başta hakemdir 😉
Tamamen iki yüzlülük. Bunu bir başkası söylese sağlam ceza alırdı.
Fakat bu hafta yapılan tek skandal bu değil. Beşiktaş bu hakemi istemiyoruz dedikten sonraki hafta sözde dik duruş göstererek ertesi maça da aynı hakemi atayan Mhk TS maçında hakeme demedigin birakmayan fenerin bilir sonraki maçına o hakemi veremedi. Kirli bir düzen var bitmiyor.
Aynen sana yüzde yüz katılıyorum, artı beşiktaş maçına aynı hakemi atayan mhk fenerbahçe maçına bırak aynı hakemi atamayı baskıya dayanamayıp başkanları karı gibi istifa bile etti! Ve işin ilginç tarafı ise hakemin verdiği hem kırmızı hemde penaltı kararı doğruydu! Ama mhk bırak hakeminin arkasında durmayı kendileri bile korkudan istifa etti... Bundan sonra beşiktaş başkanı, trabzonspor başkanı veya galatasaray teknik direktörü aynı şekilde taraftarı galeyana getirip hakemleri eleştirince kimse ceza veremez! Eğer verirlersede türk futbolunda kaos çıkar!!!
Aynısını terim yapsa en az 10 Mac ceza. Sergen olayından sonra anlaşıldı.. GS haricinde kim varsa hepsine en az bir maç.. ama GS varsa işin içinde en az 8 Mac..
Alır çünkü seceresi kabarık... Hakem odası basma bir sürü eleştiri rakibe saldırı gibi şeylerden cezaları var.. Misal ben td olsam yapsam 3 maç yerim fatih yaparsa aynı şeyi 8 maç yapar çünkü sicil ve tekrar cezayı artırır etkiler..
@Onemortime Böyle saçma bir yorum olmaz kardeşim! O zaman sende git misal bir adam öldür ve sicilin geçmişte temiz olsun, ilk olduğu için sana 10 sene vermezler ve normal bir katil kaç sene alıyorsa aynısını alırsın! Ali koç'a gelince adam hoparlörlerle havaalanında mafyavari şekilde açıklamalar yaptı, tff'yi bana ceza vermeye kalkmasınlar diye tehdit etti! Peki ceza nerede? Korkaklar ceza veremediği gibi birde serdar tatlı karı gibi istifa etti! Devam ediyorum... Sen 20-30 toplayıp havaalanında hoparlörle konuşma yap seni hemen içeri atarlar ama bakıyorum ali koç'a kimse korkudan ceza veremedi! Bundan sonra hakemlerle ilgili ali maççalan gibi konuşmalar yapan ahmet nur çebi veya fatih terim olursa kimse ceza veremez! Adam hakeme maççalan diyor, pfdk ceza tayinine yer yok diye komik bir gerekçe göstererek ceza vermiyor! :D Bu saatten sonra hakeme hırsız diyen hiçbir başkan veya teknik direktör ceza alamaz, eğer alırsada türk futbolunda kaos çıkar...
Futbol cezalarını böyle işler begen begenme olay fatih terim Sergen olayı degil.. Kğfürdede mantık aynı ilk küfür de atıyorum 2000 2. Tekrarda 10 bin 3 tekrarda 50 bin diye gider bu avrupadafa böyle burada.. Fatih terimin sicili kabarıksa tekrar tekrar aynı şeyi yapıyorsa daha fazla ceza alır.. Mantakite bu bit karşıtlık ya da bilmem ne degil sistem bu ve dogru bir öantıgı var. İçinde
@Onemortime Kardeşim konu burada fatih terim değil ki konu açık biçimde mhk'nin hakemine hırsız diyen tff'yi bana ceza veremezsin diye tehdit eden ali koç! Ben sicile falan bakmam! Yarın öbür gün sicili temiz olan bir anadolu kulübü başkanı veya galatasaray veya beşiktaş başkanları aynı şekilde taraftarlarını galeyana getirip hoparlörlerle havaalanlarında açıklama yapsalar senin dediğine göre sicilleri temiz olduğu için ceza almayacak! Böyle saçma sapan bir yorum olmaz :D
Benim yorumum fatih terime cephe var yazısına bir açıklamaydı ali koç olayına hiç gitmedim yoru almadım da.. İyi okursanız cevabın. Neye yazıldığını ve bilgi amaçlı oldugunu.. O zaman anlarsınız... hadi iyi geceler
Ben anlamam kardeşim eğer o cezayı veremediysen bu saatten sonra beşiktaş'da galatasaray'da trabzonspor'da aynısını yaptığı zaman ceza veremezsin! Aksi taktirde kaos çıkar...
Trabzonspor'un kupasının bu mevzuyla ne alakası var? Madem ki şike olayına girdin türk mahkemelerinde aklanan fenerbahçe hala neden uefa ve cas'a tazminat davası açmıyor onu cevapla istersen! :D Bu arada Aihm kararlarına bile uymayan türk mahkemelerinin aldığı kararları ne kadar ciddiye alırlar orası da tartışılır! :D
Ben artık Türkiye ligi izlemiyorum futboldan başka her şey var… o yüzden Avrupa’nın en küçük takımların da bile farklı mağlubiyetler alıyorlar müstahaklar
Çünkü onlarda ilerleyen haftalarda aynısını yapma hakkına sahip ancak onlar yapıp ceza alırsa türk futbolunda kaos çıkar! Bundan sonra hakemleri ve tff'yi eleştiriyor diye kimse ahmet nur çebi'ye, ahmet ağaoğlu'na veya fatih terim'e ceza vermeye kalkmasın! Aksi taktirde yer yerinden oynar ve kimse kaos'un önüne geçemez!
@eşekcenneti Walking Deadde olmayacak Spin Off dizide olacak ve Filmlerinde olacak daryl carol spin off dizisi gelcek orada olması muhtemel rick crm topluluğunun elinde sanırım
Alla alla 11. sezondan dönecek demişlerde dediğine inanıyorum ben the walkıng dead spın of dizisi the walkıng dead dizisi gibi mi olacak yoksa farklı mı
Peki şu şekilde düşün zombiler hızlı hareket ediyorlar ve sen bir binaya koştun arkandan geldiler bir kapıdan girerim diye düşündün ve o kapı kapalıymış meğer ve zombiler sana yetişti bu şekilde çok olay yaşacaksın
Emin ol çok zorlanacaksın tek bir ısırık seni bitirmeye yetecek ona göre şahsen ben bie zombi istilası olursa evimden yiyecek ihtiyacı dışından asla dışarı adım atmazdım çıkmazdım dışarı
Öyle olsun umutma korkaklar uzun yaşar cesurlar çabuk ölür yani bende erkeğim ne demek istediğini anlıyorum ama oyle zombi istılasından tabıkı korkmayız ama dedıgım gıbı de mantıklı hareket etmekte fayda var
Veremez çünkü gücümüzü herkes bir gün görecek o kötü futboldan sonra böyle olması gayet normal. Bunu konunaşacağına VAR ekranına kadar gelip Uğurcan a kart göstermeyen hakemi konuşun daha vs vs sabaha kadar konuşuruz bu konuyu. Zaten biz cezamızı aldık en iyi oyunlarımız yok altay yok osai yok Alanya karşısında işimiz zor Zaten olan Fenere oluyor.
Uğurcan ile nwakaeme ve valencia'nın alması gereken kartları zaten konuştuk, ama ali koç'un ceza almaması türk futbolunda kaos'a neden olacak bunuda ilerleyen haftalarda hep birlikte göreceğiz!
Birde sezon başında bunlar fenerbahçe'ye çalışıyor deyince benimle 3-4 kişi polemiğe girdi! Işte bir kez daha kanıtlandı federasyon değil fenerasyon oldukları! :D
Maçta doğrasınlar takımı adamlarda otursun seyretsin öyle mi olanları? Taraftarın sabrı taşar haberin olsun. Ayrıca taraftar hava alanında sadece futbolculara moral verip karşıladı galeyana getirmedi ortalığı.
Verilen kırmızı kartta penaltıda doğru, fenerbahçe nasıl doğranmış? :D Maç sonunda taraftar havaalanına toplansın dedi, ve adeta mafya vari bir şekilde tff bana sakın ceza vermeye kalkmasın dedi!
Diğer camia daki yöneticiler oyuncular teknik direktörler neler neler yaptı asıl mafya onlar , Ali Koç aralarında belki en beyefendi en saygın olanıdır
Evet diğer camiadakiler de yaptı orası doğru! Mesela fatih terim ve adam tarihi cezalar aldı... Peki "tff bana ceza vermeye kalkmasın" diyerek tehdit eden ali koç ne aldı? Ceza tayinine yer yok diye komik bir gerekçe göstererek hiç bir şey vermediler :D
Tarihi ceza mi 🙄 şaka mısın hiç birine koymadı o cezalar hala devam ediyorlar aynı şeylere, ayrıca ali koç un yaptığı onların eşkıyalıklarinin yanında hiç bişey
Güldürme beni! :D Daha 3-4 sene önce fatih terim bir lig maçı sonrası hakemleri konuştu diye 7 maç ceza almadı mı? Ondan sonra o konuyla ilgili bir şampiyonlar ligi maçında soru sordular ve cevap verdi diye cezası 10 maça çıktı! Aynısını ali koç yaptı ortada ceza yok! :D Mesela sen ve benim gibi her hangi bir vatandaş havaalanına 30-40 kişiyi toplayıp hoparlörlerle konuşma yapsak anında içeri alırlar ama bu adamlar yapınca ne hikmetse ceza falan almıyor! Bundan sonra olacak kaos'un kimse geçemez...
Kardeşim taraftar havaalanına yine toplanırdı takımına destek vermek için ama ali koç hakkımız yeniyor diyerek taraftarı galeyana getirdi, yetmedi hoparlörle açıklama yaptı, yetmedi mesut özil ve pereira'yı da aynı şekilde konuşturdu! Yahu sen böyle bir olayı avrupanın hangi ülkesinde gördün? Bu yapılan ceza kanununa göre bile suç ama bakıyorum ali koç tff'yi bana ceza vermeye kalkmasınlar diye tehdit etmesine rağmen adamlar ceza veremedi! Şimdi bundan sonra ahmet nur çebi, ahmet ağaoğlu ve fatih terim'de aynısını yaptığı zaman ceza verirlerse kaos çıkar! Bende diyorum madem ki hakemlerden memnun değilsiniz sizde yabancı getirin ve bu polemikler bitsin! Ama onuda yapamazlar çünkü 3 sene önce bir galatasaray-konyaspor maçından bu hakemlerde insan deyip hata yapabilir diyen ve 15 kulübü toplayıp bir bildiri imzalatanda yine bu ali koç'tu! 😂
Yalan! Hiçbir başkan daha önce taraftarı galeyana getirip havaalanına toplayıp hoparlörlerle açıklama yapmadı, birde yetmezmiş gibi kimse bana ceza vermeye kalkmasın diyerek tff ve kurullarını tehdit etti! Daha önce 2-3 sene önce buna benzer olmasada hakem ve federasyonu çok sert şekilde eleştiren fatih terim'di ve o da 10 maç ceza aldı! Ali koç maç hakeme ali maççalan yani hırsız diyor pfdk ceza tayinine yer yok diyerek komik bir gerekçe göstererek korkudan ceza veremiyor! :D
@darksnowbal Evet hemde iki defa! Mart ayında kasımpaşa maçından sonra 10 gün hak mahrumiyeti ve 2020'de 15 gün hak mahrumiyeti ve 55bin tl ceza ve ahmet ağaoğlu ali koç'un yaptıklarının 10'da birini yapmadı...
@darksnowbal Bundan sonra kimse ahmet nur çebi veya fatih terim'e hakemleri ve mhk'yı eleştiriyor diye ceza veremez aksi taktirde kaos çıkar! Bu mhk değilmiydi beşiktaş maçında hata yapan hakemi iki maç üst üste maçlarına veren? ! Ama fenere gelince bırak aynı hakemi vermeyi adam birde karı gibi istifa ediyor :D